Steam'i Türkçe kullananlarda Marvel's Spider-Man Remastered başarımların olmaması

Kardeşim 1100 TL'lik oyunu 500 TL'ye alıyorsun bir de sana çeviri mi yapcaklardı?
Madem 500 TL'den memnun değiller o zaman hiç oyunu satmasınlar. Sen bir hizmet veriyorsan yarım yamalak yapmamalısın. Verdiğin hizmet tam olmalı. Hadi oyuna çeviri yapmadılar, en ufak başarımların çevirisine bile mi uğraşmadılar ya ?
 
Sony'nin birçok oyununda dil desteği olmasına rağmen bunda olmama nedeni nedir, bilen var mı?
Muhtemelen Marvel ile alakalı durum. Bu ülkeye neden para ve zaman harcıyoruz demiş olabilirler. Spiderman'den çok daha büyük oyunları çevirdi Sony bunu da cevirirlerdi.
 
Dünyanın en büyük şirketlerinden bir tanesi olan ve zaman zaman Türkiye’ye atıfta yapmış olan Marvel’ı oyununa Türkçe dil desteği eklenmedi diye Türk düşmanı ilan etmişler. Steam’i achievement sistemini Google Translate ile çevirmediklerine göre oyuna çeviri yapılmasını denemişler. Bu ülkede oturup şirketlerden teklif beklemek yerine şirketleri çeviri konusunda kapı kapı gezen bir büyük oyun çeviri ekibi neden yok ki?
 
Dünyanın en büyük şirketlerinden bir tanesi olan ve zaman zaman Türkiye'ye atıfta yapmış olan Marvel'ı oyununa Türkçe dil desteği eklenmedi diye Türk düşmanı ilan etmişler. Steam'i achievement sistemini Google Translate ile çevirmediklerine göre oyuna çeviri yapılmasını denemişler. Bu ülkede oturup şirketlerden teklif beklemek yerine şirketleri çeviri konusunda kapı kapı gezen bir büyük oyun çeviri ekibi neden yok ki?

Bir firmanın büyük olması Türk düşmanı olduğunu değiştiriyor sanırsam? Ayrıca Marvel'ın ermeni soykırımını dizisine koyması ve the promise filminde başrol oynamış bir oyuncuyu yine başrole koyduğu dizide bunların geçmesi ve Türkiye'ye hiçbir oyunlarını çevirmemelerinden dolayı Türk düşmanı diyoruz.
 

Geri
Yukarı