Steam'in indirme hızı Epic Games'den daha düşük

ErenKr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle, koymuş olduğum ekran fotoğrafında indirme hızımı görmektesiniz. Bu indirme hızı kimi zaman 0 oluyor kimi zaman ise bu değerlerde takılmaya devam ediyor. Ama benim internetimin gerçek hızı asla bu şekilde değil. Steam 38 GB'lık oyun için bu hızda yarım saat diyor. Hatta bazen 10Mb/s hızına düşüyor ve 55 dakika diyor. Bu saçmalık. Epic Games'ten NBA 2K21 indirdim. Bu oyun 95 GB ve sadece 7 dakikada indirdim. İnternetim TurkNet 1000MBPS ve tam kapasite alabiliyorum. Steam de ki bu düşük indirme hızı sorununu nasıl çözebilirim? Başka platformlarda bu sorunu yaşamamaktayım. EA Games olsun, Ubisoft Connect olsun, Epic Games olsun, Steam hariç hepsinde indirme hızımı tamamiyle hissedebiliyorum. Steam için önerileriniz varsa seve seve okuyacağım :) (Steam hariç saydığım diğer platformlarda saniyede 120 Mb/s indirme sağlıyorum o yüzden bu değerler bana göre oldukça düşük)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-26 233704.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-26 233704.png
    643,5 KB · Görüntüleme: 145
Aynı şekil benim de 1000 Mbps TurkNet internetim var sadece Steam de yavaş indiriyor Epic de falan ucuyor internet bir türlü sorunumu çözemedim.

Umarım bilen birileri çıkar acayip can sıkıcı bir durum saçma sapan bir şey. Bir de aralarında en popüler olan Steam'dir yani.

Haklısın bence Steam ile alakalı bir durum bu Steam destek e yazdım ancak net bir cevap alamadım klasik şeyler söylüyorlar işte.

Haklısın bence Steam ile alakalı bir durum bu Steam destek e yazdım ancak net bir cevap alamadım klasik şeyler söylüyorlar işte.

Hocam bilmem çözdünüz mü ama tavsiyem Ethernet kablosu takıpta denemeniz. Ben 2-3MB alıyordum saniyede şimdi 22MB civarı alıyorum saniyede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı