Steel Series arctis 5 2019 Edition Almalı mıyım?

7marss

Kilopat
Merhaba sevgili technopat.net üyeleri. Uzun bir arayıştan sonra kendime Steel Series arctis 5 2019 edition almaya karar verdim . Ancak fiyatı biraz yüksek e haliyle yılbaşına da giriyoruz... Sizce önümüzdeki günlerde herhangi bir indirim uygulanır mı? beklemeli miyim? Yanıtınız için Teşekkürler.

Kaliteli falan çok güzel ürün denemiştim ben. Durumun varsa alabilirsin bence ama indirimi en fazla şu anki fiyatının en fazla 20 30 lira altı olarak düşünebilirsin. Bir fare alacağım düşmesini bekliyorum kara cuma geldi diye sevindim 5 lira düştü... Çok bekleme onu diyorum. Bol şans.

Kaliteli falan çok güzel ürün denemiştim ben. Durumun varsa alabilirsin bence ama indirimi en fazla şu anki fiyatının en fazla 20 30 lira altı olarak düşünebilirsin. Bir fare alacağım düşmesini bekliyorum kara cuma geldi diye sevindim 5 lira düştü... Çok bekleme onu diyorum. Bol şans.
Çok teşekkür ediyorum bu değerli yorumun için. E bekletmeden alayım o zaman. Sakıncası yoksa senin kullandığın kulaklık markasını öğreneiblir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı