2022'de çıkan Barracuda X al geç kafan rahat olsun. Bataryası 50 saat gidiyor. Günde 8 saat kullansan 6 gün şarja koymuyorsun. bu videoda G535 ile kıyaslamasıda var. Ayrıca Barracuda'nın SS7Xe göre Bluetoothu ve +20 saat pil ömrü var.
2022'de çıkan Barracuda X al geç kafan rahat olsun. Bataryası 50 saat gidiyor. Günde 8 saat kullansan 6 gün şarja koymuyorsun. Bu videoda G535 ile kıyaslamasıda var. Ayrıca Barracuda'nın SS7Xe göre Bluetooth'u ve +20 saat pil ömrü var.
Hocam daha önce Barracuda X kullandım ama rahatsız olup iade ettim. Bu attığım ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? SteelSeries 2700 Logitech 3200 TL.
Hocam daha önce Barracuda X kullandım ama rahatsız olup iade ettim. Bu attığım ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? SteelSeries 2700 Logitech 3200 TL.