SteelSeries Aerox 3 fareye sahibim. Normalde takılma olmuyor ama Valorant'a girince takılıyor. Kablosunu tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum. Işıkları yanıyor ama tuş vs hareket ettirince çalışmıyor. Ya da takılıyor 3-5 saniye sonra geliyor. Tekrar tekrar oluyor.
Fare özellikle yere çarpma gibi şeylerde kapanıyorsa altında ki açma kapama mod değiştirme tuşu o modelin sürekli kısa devre yapıyor ama hemen oraya müdahale etme, önce fareyi falan bir sıfırla.
Bende tekrar yaşamaya başladım kablo değiştirdim fakat sorun aynı. Bir anda gidiyor ama ışıklar yanmaya devam ediyor kabloyu çıkar tak yapıyorum. Düzeliyor 10dk sonra tekrar oluyor. Yine çıkar tak yapıyorum. Böyle oluyor sonra tekrar olunca çıkar tak işe yaramıyor. Ya yeniden başlatıyorum ya da bilgisayarı kapat aç yapıyorum. Garantisi duruyor hala. Garantiye vereceğim yüksek ihtimalle.
Kanka bende Aerox 5 var Bluetooth'ta belli bir süreden sonra bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor her sferinde oluyor bu en sonda sinirlenip PC'den bluethot tut sildim fareyi klavye olarak görüyor artık yardım lütfen.
Kanka bende Aerox 5 var Bluetooth'ta belli bir süreden sonra bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor her sferinde oluyor bu en sonda sinirlenip PC'den bluethot tut sildim fareyi klavye olarak görüyor artık yardım lütfen.