SteelSeries Aerox 3 fare Valorant'ta takılıyor ve donuyor

Syntax Error

Hectopat
RAM
16x2 3200 MHz
Ekran kartı
Asus 3070Ti
Anakart
H610M H
İşlemci
i5-12400F
SteelSeries Aerox 3 fareye sahibim. Normalde takılma olmuyor ama Valorant'a girince takılıyor. Kablosunu tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum. Işıkları yanıyor ama tuş vs hareket ettirince çalışmıyor. Ya da takılıyor 3-5 saniye sonra geliyor. Tekrar tekrar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare özellikle yere çarpma gibi şeylerde kapanıyorsa altında ki açma kapama mod değiştirme tuşu o modelin sürekli kısa devre yapıyor ama hemen oraya müdahale etme, önce fareyi falan bir sıfırla.

Bende tekrar yaşamaya başladım kablo değiştirdim fakat sorun aynı. Bir anda gidiyor ama ışıklar yanmaya devam ediyor kabloyu çıkar tak yapıyorum. Düzeliyor 10dk sonra tekrar oluyor. Yine çıkar tak yapıyorum. Böyle oluyor sonra tekrar olunca çıkar tak işe yaramıyor. Ya yeniden başlatıyorum ya da bilgisayarı kapat aç yapıyorum. Garantisi duruyor hala. Garantiye vereceğim yüksek ihtimalle.

Çözdüm kanka fareyi yeniden tasarladım her şeyi sorabilirsin.

Kanka bende Aerox 5 var Bluetooth'ta belli bir süreden sonra bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor her sferinde oluyor bu en sonda sinirlenip PC'den bluethot tut sildim fareyi klavye olarak görüyor artık yardım lütfen.

Garantiye ver, ben direkt yeni fare aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…