SteelSeries Aerox 3 sağ tıka zor basılıyor

kostx1122

Hectopat
Daha fazla  
Geçen Aerox 3 onyx kablosuz mouse aldım. Sol tıkı gayet yumuşak, sağ tıkına basmak için biraz daha güç uygulamak gerekiyor. Bu sadece bende olan bir psikolojik durum mu yoksa farede olan bir şey mi?

Kanka bende kablolu olanı aldım 9 ayda 3 defa garantiye gitti, geri sıfır kutulu ürün gönderiyorlar kronik sıkıntıların bence ilahi seviyesinde bir mause, sen istersen bir garantiye gönder en erken 7 en geç 9 günde dönüş yapıyorlar.

Kanka bende kablolu olanı aldım 9 ayda 3 defa garantiye gitti, geri sıfır kutulu ürün gönderiyorlar kronik sıkıntıların bence ilahi seviyesinde bir mouse, sen istersen bir garantiye gönder en erken 7 en geç 9 günde dönüş yapıyorlar.

Hocam bende kablolu aldım da kablosuz yazmışım yeni fark ettim değişik muhtemelen sorun faredeydi arkadaşımınkiyle falan kıyasladım onda problem yoktu değişime gönderdim bayram tatilinden sonra gelecek galiba hayırlısı bakalım.

Hocam bende kablolu aldım da kablosuz yazmışım yeni fark ettim değişik muhtemelen sorun faredeydi arkadaşımınkiyle falan kıyasladım onda problem yoktu değişime gönderdim bayram tatilinden sonra gelecek galiba hayırlısı bakalım.

Para iadesi sunarlarsa bence kabul et, AMI'na kodugumun Aerox serisi :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı