SteelSeries Aerox 3 siyah vs ghost renk

Görüntü olarak biraz sönük kalmamış mı?
Hocam tutuş şekliniz nedir? V8 claw için uygun, v6 hybrid. Birde 3000tl bütçede en iyi 3 mousedan birisi scyrox. Haricinde fantech helios 2 pro veya mchose L7 ultra bakılabilir. Onlardada RGB yok, gerekte yok bence.

Hocam oyun amaçlıysa Scyrox v8i alın geçin SteelSeries Razer Logitech G PRO vs. hariç hiçbir faresi alınmaz ki G PRO'yu geçen birçok mouse var artık.
Hocam bakın bende scyrox v6 modelini kullanıyorum ama shape olarak v8 mi aerox 3 ile daha çok benziyor v6 mı ona bakmak lazım. Körü körüne öneri yaparsak sorun yaşayabilir.

Hocam tutuş şekliniz nedir? V8 claw için uygun, V6 hybrid. Bir de 3000TL bütçede en iyi 3 fareden birisi Scyrox. Haricinde Fantech Helios 2 Pro veya MCHOSE L7 Ultra bakılabilir. Onlardada RGB yok, gerek de yok bence.

Tutuş biçimi olayından pek anlamıyorum bana hepsi aynı gibi geliyor biraz araştırıp bakmamız lazım.

Hocam bakın bende Scyrox V6 modelini kullanıyorum ama shape olarak V8 mi Aerox 3 ile daha çok benziyor V6 mı ona bakmak lazım. Körü körüne öneri yaparsak sorun yaşayabilir.

Hocam bildiğim kadarıyla V8 benziyor o yüzden V8 önermiştim ben yanlışım varsa düzeltin.

Kıyaslayınca V6 daha benzer duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…