SteelSeries Aerox 3 Wireless Hareket Etmiyor

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. SteelSeries Aerox 3 Wireless farem hareket etmiyor pili 100 ışıkları yanıyor sağ ve sol tık çalışıyor fakat mouse hareket etmiyor. Bu fareyi bilgisayara 2.4 ile bağladığımda eski farem de bağlıydı yeni olan çalışıyordu fakat eskiyi hareket ettirdiğim anda yeni olan gitti ve bir daha hiç çalışmadı.

Evet ama ben eski olanı çıkarttığımda yeni olan hala daha çalışmıyor resmen komple gitti bu bana hediye gelmişti çok üzgünüm.
Alıcısı çıkarıp tekrar takınca yine çalışmıyorsa bilgisayarda yazılımını yükle ve yeniden eşleştirmeyi dene. Arkadaşım bilgisayarını değiştirdiğinde aynı model faresini tekrar eşleştirmek zorunda kalmıştık.

1692867580210.png

Bak sende bu menüde faren gözükecektir. Üstüne mouse ile geldiğinde hemen sağ üstünde bir çark yani ayar ikonu çıkacak. Oraya tıklayınca tekrar eşleştirme yapabilirsin ve bence düzelir.

Deneyeceğim teşekkürler fakat yine çözüm önerileri sunarsanız memnun olurum farklı insanlardan bahsediyorum belki başka bilen biri vardır.
Konuyu gordum dostum
Yenıden eslestırmeyı dener mısın olmuyorsa o farede sıfırlama modu var ıste kapatıyosun 5sn bıseye basıp acıyosun tuslara basılı tutup falan onuda dene ama sadece sensorun calısmıyor gıbı sensorunu acıp temızleme sansın var mı bıraz anlıyorsan. Benım aerox 3 wl faremde cok sıkıntılı ama senınkı calısıyor en azından bence sensorden yana bır problem var sadece.

Mouse ofisteki bilgisyarda denemiştim hiçbir şekilde olmuyordu eve getirdim şimdi oldu sonra 1 dakika içinde tekrar gitti sorunun sensörde olduğunu düşünmüyorum bence yazılımsal çünkü mouse gidince ışıkları da bir yanıyor bir sönüyor donuyor gibi keşke adam gibi Türkiye teknik destek sağlayacak bir yardım frimları olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı