Rexar Hectopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 80 15 Şubat 2023 #1 Merhaba, sorun su ki mouse'umun isigi kirmizi yanip sonuyor ve hiçbir şekilde tepki vermiyor. Her şeyi denedim fakat sorun cozulmedi. Hiçbir sekilde hareket etmiyor. Yardimci olabilecek varsa sevinirim.
Merhaba, sorun su ki mouse'umun isigi kirmizi yanip sonuyor ve hiçbir şekilde tepki vermiyor. Her şeyi denedim fakat sorun cozulmedi. Hiçbir sekilde hareket etmiyor. Yardimci olabilecek varsa sevinirim.
RavenLoft Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Firmware update yaptınız mı ya da hatalı bir firmware update yapmış olabilir misiniz ?
Rexar Hectopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 80 15 Şubat 2023 #3 RavenLoft dedi: Firmware update yaptınız mı ya da hatalı bir firmware update yapmış olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... firmware update leri yapili. Hatali birsey de yapmadim
RavenLoft dedi: Firmware update yaptınız mı ya da hatalı bir firmware update yapmış olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... firmware update leri yapili. Hatali birsey de yapmadim