Steelseries Apex 3 vs Razer Ornata Chroma V2

YoungWolf

Centipat

Sizce bu klavyelerden hangisi alınmalı? Benim için önemli olan bilek desteğinin olması ve ses açma kapama tuşunun böyle güzel olması. Bu fiyatlarda membran klavye alınmaz diyebilirsiniz ama aradığım özelliklerde mekanik klavye bulamadım çıkabileceğim en fazla fiyat 800 TL. Bilek destekli ve ses açma kapama tekerleği olan mekanik klavye bilen var mı?
Mekanik olup bilek destekli olan ve ses açma kapama tekerleği olan bildiğiniz bir klavye var mı?

Son düzenleme:
Forumlarda neredeyse tüm mesajlarda 600 TL'ye membran klavye mi alınır o fiyata CK350 alınır mesajları çok atılıyor. Red Switch klavye ve membran klavye arasında ne gibi farklar var. Kullanım olarak hangisi daha güzel sizce.
800 TL en son mu? Emin olamadım ama, şuna kesin bakın derim.

Hocam buna da baktım düşündüm ama çok ses çıkarıyormuş Red veya kahvrenegi swtich olsaydı alırdım.

Tabii ki Red Switch daha güzel, aralarında uçurum var. Red Switch'in o yumuşak hissiyatını hiç bir switchte bulamazsınız. Bu arada Ornata'nın mecha-membrane olduğu belirteyim.

Bu klavyeye de bir bak derim;

Aoc yi alacaktım ama klavyede ses açma düğmesini çok kullanıyorum yok mu aoc gibi olup bir de ses açma düğmesi olan

Peki hocam bu Red Switch için bilek desteği ve sevmiş olduğum ses tekerleğinden vazgeçmeli miyim? Yani AOC GK 500 mi alırdınız veya membran olan SteelSeries Razer mı?

Apex 3 mekanik hisli.
Cooler Master CK 350 Red Switch.
AOC GK 500 Red Switch
Razer Ornata V2

Bunlardan birisini yorumlara göre bu akşam veya yarın alacağım. Hangisini almalıyım?
Maalesef sadece Ornata var.

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar. Aradan 2 ay falan geçmiş büyük ihtimalle aldınız ama söyleyeyim ben kendi fikrimi yine de. Ornata’yı alabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…