T TayyarDurdenn Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Benim aklımda SteelSeries Apex 7 TKL ve Razer BlackWidow V3 var, sizce hangisini almalıyım ? Veya bana önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Son düzenleme: 14 Kasım 2023
Benim aklımda SteelSeries Apex 7 TKL ve Razer BlackWidow V3 var, sizce hangisini almalıyım ? Veya bana önerebileceğiniz başka bir klavye var mı?
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.495 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 İkisinin hissi farklı. Blackwidow v3 daha çok bir daktilo gibi, pek yumuşak değil fakat sesi hoş. Ancak yay sesinden rahatsız olabilirsin. Apex modelleri için de Apex Pro olmadıkça pek değmediğini söylüyorlar. Apex Pro olsaydı onu al derdim ama 3.800 lira olmuş. Bence Blackwidow alacaksan TKL versiyonunu al. TKL değil diye 1.200 lira daha fazla vermene değecek bir klavye değil. RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye TR Blackwidow V3 Gaming Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr
İkisinin hissi farklı. Blackwidow v3 daha çok bir daktilo gibi, pek yumuşak değil fakat sesi hoş. Ancak yay sesinden rahatsız olabilirsin. Apex modelleri için de Apex Pro olmadıkça pek değmediğini söylüyorlar. Apex Pro olsaydı onu al derdim ama 3.800 lira olmuş. Bence Blackwidow alacaksan TKL versiyonunu al. TKL değil diye 1.200 lira daha fazla vermene değecek bir klavye değil. RAZER Blackwidow V3 Tenkeyless Gaming Klavye TR Blackwidow V3 Gaming Klavye Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr
Kyamrt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.504 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #3 TayyarDurdenn dedi: Benim aklımda SteelSeries Apex 7 TKL ve Razer BlackWidow V3 var, sizce hangisini almalıyım ? Veya bana önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 3 senedir apex 7 kullanıyorum, hissiyatından vb. aşırı memnunum. Switch sesi ideal, çok kulak tırmalamıyor.
TayyarDurdenn dedi: Benim aklımda SteelSeries Apex 7 TKL ve Razer BlackWidow V3 var, sizce hangisini almalıyım ? Veya bana önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 3 senedir apex 7 kullanıyorum, hissiyatından vb. aşırı memnunum. Switch sesi ideal, çok kulak tırmalamıyor.