Unprocurabl3
Kilopat
Bu geri ödeme kampanyasının linkini atabilir misiniz ? Benim bulduğum kampanyada maalesef bu ürün yok. Ağ ürünleri, ekran kartı vs var.İtopya'da 2900 TL 600 TL kampanyadan geri ödemesi var.
Bu geri ödeme kampanyasının linkini atabilir misiniz ? Benim bulduğum kampanyada maalesef bu ürün yok. Ağ ürünleri, ekran kartı vs var.İtopya'da 2900 TL 600 TL kampanyadan geri ödemesi var.
Hayırlı olsun. Enter tuşu büyük mü yoksa küçük mü?
büyük enter.Hayırlı olsun. Enter tuşu büyük mü yoksa küçük mü?
ben satın aldım 2 gün önce dün elime ulaştı bende küçük ender bekliyordum ama büyük enter geldi aynı zamanda ingilizce klavye.Küçük, sözde klavye fare üreticisi SteelSeries TR layout koymuyor, ASUS neredeyse çıkardığı tüm ürünlere TR layout koyuyor, sırf o yüzden klavyede farede ASUS tercih ettim.
Bu geri ödeme kampanyasının linkini atabilir misiniz? Benim bulduğum kampanyada maalesef bu ürün yok. Ağ ürünleri, ekran kartı vs var.
İtopya müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde bana küçük enterli olduğunu söylemişlerdi.büyük enter.
ben satın aldım 2 gün önce dün elime ulaştı bende küçük ender bekliyordum ama büyük enter geldi aynı zamanda ingilizce klavye.
Enter tuşu büyük bu model UK layout kullanıyor.İtopya müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde bana küçük enterli olduğunu söylemişlerdi.Güle güle kullan dostum yay sesi var mı hiç klavyede?
teşekkür ederim
yok hayır yay sesi yok klavye sesi de lubed denilen tarzda ama sadece harf ve sayı kısımlarında inanılmaz bir hissiyat bence. Omnipoint müthiş bir switch.İtopya müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde bana küçük enterli olduğunu söylemişlerdi.Güle güle kullan dostum yay sesi var mı hiç klavyede?
Piyasadan bayağı ucuz şu an. OLED ekranı arada bir değiştirmeyi unutmayın yoksa ekran yanıyor. Onun dışında mükemmel bir klavye.
![]()
SteelSeries Apex Pro Ingilizce RGB Mekanik TKL Gaming Klavye | ITOPYA
SteelSeries Apex Pro Ingilizce RGB Mekanik TKL Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64739 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.