SteelSeries Apex Pro TKL Wireless alınır mı?

@fercklenn OLED ekran neden gereksiz oluyor? kişiden kişiye değişir. İnceleme yaptığım kadarıyla söylüyorum hiçbir dandikliğini görmedim. Bunlar deneyim yorumu mu?

@Hxrea Evet deneyim yorumu. Keycapleri sözde PBT ama kullandığım scope 2 96'ya göre keycaplar aşırı dandik. Kasa sözde uçak malzemesi ama bildiğin düz metal hiçbir özelliği yok. Yüzey metal olduğu için de yay sesi acayip bir şekilde geliyor. Kendim yalıtım yapmama rağmen işe yaramadı. Hem tape hemde kasa içine yalıtım köpüğü uyguladım ama ses hala aynıydı.

@fercklenn OLED ekran neden gereksiz oluyor? Kişiden kişiye değişir. İnceleme yaptığım kadarıyla söylüyorum hiçbir dandikliğini görmedim. Bunlar deneyim yorumu mu?

Monitör mü alıyorum ya? Klavyede OLED ekran ne? Koyuyorsan küçük kare koy bir tane köşesine, o bile fazla zaten.

@fercklenn Detay için teşekkürler. Yanlış anlamayın, böyle ''alınmaz'' ''kötüdür'' yorumlarına çok ciddi yanaşmıyorum detay olmadığında.

@fercklenn Detay için teşekkürler. Yanlış anlamayın, böyle "alınmaz" "kötüdür" yorumlarına çok ciddi yanaşmıyorum detay olmadığında.

SteelSeries kulaklık dışında tercih edilmez benim kişisel tercihimdir bu. Klavyelerine yanaşacağımı sanmıyorum.

@fercklenn YouTube'da incelediğimde sesi gayet güzel geldi bana. Ses açısından sorunum yok ancak keycap'ler konusunu çözemedim.

@fercklenn YouTube'da incelediğimde sesi gayet güzel geldi bana. Ses açısından sorunum yok ancak Keycap'ler konusunu çözemedim.

O ince silikon yalıtım malzemesi değil hocam. Yankıyı ufaktan kesiyor. UKT olarak deneyimlerimi paylaştım sana. 1.5 sene civarı kullandım ve deneyimlerim dediğim gibi. Keycapler artı şeklinde girdiği için ve girdiği o yuva geniş olduğu için sağa sola bastırırken tuş yana doğru kayıyor ve yanlışlıkla basma olabiliyor. Çoğu diğer bu fiyattaki klavyede bu sorun yok. Bu fotoğrafı anlaman için ekledim. Sağdaki daha eğimli Apex Pro gibi, diğeri de ASUS veya diğer markalar diye anlayabilirsin çünkü kenarlarında da onu sabitleyen plastikler var.

Bu stabiliteyi sağlayan o plastik tuşları sağa sola böyle üstüne koyduğun zaman oynamasını da engelliyor. Apex Pro'da halay çeker gibi şangır şangır ses mevcut. Klavyeyi elinle tut, salla eğer ses yoksa o klavyenin işçiliği iyidir. Apex Pro'da çok sallanıyor tuşlar.

@fercklenn Bu dediğin problem sadece SteelSeries'in klavyelerinde mi var?

Switchlerinin yanında o kare yapıda şey yoksa çoğu klavyede olur o durum. @Michael_Kaiser 'ın attığı klavyede böyle bir kalite problemi yok.

Tuştan bağımsız olarak Keycap'de önemli. Kendi kullandıkları güzel değiller. Ekstra prismcaps almama rağmen yine o sesi çözemedim. Daha kaliteli bir şey alsaydım belki daha iyi tutunabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…