SteelSeries Arctic Nova 5 Firmware güncelleme sonrası bağlantılar stabil olmamaya başladı

Marek38

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Birkaç gün önce SteelSeries GG Engine üzerinden kulaklık ve Dongle'a Firmware güncellemesi yaptım ama şöyle bir sorun oluştu; dongle version güncellendi ama kulaklık eski sürümde kaldı, bu yüzden bağlantı sorunları yaşıyorum. Bilgisayarı ilk başlattığımda bağlanmıyor, birkaç kere USB kablosunu çıkar tak yaparak bağlanıyorum, bazen hiç bağlanmıyor can sıkıcı bir hal aldı. Kulaklığı mobil App üzerinden sıfırladım uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum ama bir çözüme ulaşamadım.

Dosya Ekleri

• Adsiz.png
    Adsiz.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 24
Selam arkadaşlar. Birkaç gün önce SteelSeries GG Engine üzerinden kulaklık ve Dongle'a Firmware güncellemesi yaptım ama şöyle bir sorun oluştu; dongle version güncellendi ama kulaklık eski sürümde kaldı, bu yüzden bağlantı sorunları yaşıyorum. Bilgisayarı ilk başlattığımda bağlanmıyor, birkaç kere USB kablosunu çıkar tak yaparak bağlanıyorum, bazen hiç bağlanmıyor can sıkıcı bir hal aldı. Kulaklığı mobil App üzerinden sıfırladım uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum ama bir çözüme ulaşamadım.

Hocam bende aldım yeni. Mikrofon kalitesi çok kötüymüş, tüm arkadaşlarım sesin çok boğuk seni anlamıyoruz diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam bende aldım yeni. Mikrofon kalitesi çok kötüymüş, tüm arkadaşlarım sesin çok boğuk seni anlamıyoruz diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yazılımını kullanıyor musunuz? SteelSeries GG yazılımından mikrofon ayarlarını yapabilirisiniz. Çok kaliteli bir mikrofonu yok ama boğuk sesin anlaşılmıyor gibi şikayet almadım hiç. Genel olarak memnunum f/p ürünü bence gerek şarjı gerek çekim mesafesi rahatlığı hoşuma gitti açıkçası. Ama bi yazılım güncellemesi yaptık bağlantı sorunu yaşamaya başladım eğer sizde yapacaksanız dikkatli olun.

Yazılımını kullanıyor musunuz? SteelSeries GG yazılımından mikrofon ayarlarını yapabilirisiniz. Çok kaliteli bir mikrofonu yok ama boğuk sesin anlaşılmıyor gibi şikayet almadım hiç. Genel olarak memnunum F/P ürünü bence gerek şarjı gerek çekim mesafesi rahatlığı hoşuma gitti açıkçası. Ama bir yazılım güncellemesi yaptık bağlantı sorunu yaşamaya başladım eğer sizde yapacaksanız dikkatli olun.

Evet yazılımını kullanıyorum. Oradan da ayarları yaptım. Sanırım problem Discord'da. Yaptığınız ayarları SS'leyip atar mısınız hocam.

Son düzenleme:
Evet yazılımını kullanıyorum. Oradan da ayarları yaptım. Sanırım problem Discord'da. Yaptığınız ayarları SS'leyip atar mısınız hocam.
Ek bir ayar yapmadım gürültü azaltma aktif diğer ayarlarda resimdeki gibi.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    79,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.png
    2.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 3.png
    3.png
    20 KB · Görüntüleme: 24

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler