SteelSeries Arctis 3 indirimi

Deneyimli yakup

Hectopat
Param çıkıştı ve SteelSeries kulaklığını almaya karar verdim. Ben beyaz olanını istiyordum fakat beyaz olan indirimde değil.
Trendyol'daki indirimler başlayınca SteelSeries Arctis 3'ün beyaz olanı Trendyol'da 350 TL'ye düşer mi? İşimi sağlama alıp siyah olanı alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kulaklık nasıl. Alacağım pişman eder mi?
Benim pek memnuniyetsizliğim yok. Fiyatına göre ürün işte. Sadece mikrofonu kötü ses kaydediyor ve sesi kaydedebilmek için ağzının içine sokman gerekiyor. Mikrofonluk bir işim olmadığı için bana dert değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne önerirsin şu an karta para yükleyip alacağımda
Ya da neden önermezsin
Yazılımı sıkıntılı eğer bilgisayarında Realtek falan varsa programlar birbiriyle çakışıyor ve 7.1 vb özelliklerini kullanamıyorsun. Bunu düzeltmek de ayrı bir sıkıntı. Düzeltiyorsun bir gün sonra yine sorun çıkıyor. Onun dışında mikrofonu uzak tutunca sesini almıyor çok yakına çekince de nefes sesin bile gidiyor. Kulaklıkta bas çok az var yani sesler dümdüz ilerliyor. Tek iyi yanı çok rahat ve 2. bir kulaklık takabiliyorsun.

Yazılımı sıkıntılı eğer bilgisayarında Realtek falan varsa programlar birbiriyle çakışıyor ve 7.1 vb özelliklerini kullanamıyorsun. Bunu düzeltmek de ayrı bir sıkıntı. Düzeltiyorsun bir gün sonra yine sorun çıkıyor.
Arkadaşı yanıltmayalım, 2019 Edition'da öyle bir sıkıntı yok. Günümüzde artık hep bu revizyonlu modeller satılıyor. Kulaklık 7.1 destekliyor fakat çakışma olmaması için fiziksel motoru kaldırmışlar bu 2019 modelinde, direk Windows'dan açıyorsunuz bu özelliği. Şöyle açılıyor hatta:

1574604250098.png

1574604407922.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı