SteelSeries Arctis 5 2019 için detaylı ayar önerisi

Kaptomeister

Kilopat
Arctis 5 2019 Edition aldım. 2019 seçmemin sebebi eski versiyondaki 7.1 boğukluğunu Steelseries'in kendisinin kabul edip bu sürümde v2.0 ile giderdik şeklindeki açıklamasıydı.
Cihazı 599 TL'ye aldım. Sizce bu cihaz için yanlış mı yaptım?
Ayrıca kullanan arkadaşlar var ise güncel ayarlarını paylaşabilir mi? Oyunlarda kimisi 7.1 açma kimisi aç diyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Bendeki ilk çıktığı modellerden, ne farklılıklar var tam bilmiyorum. Kendi ayarlarımı paylaştım, kişiden kişiye değişir bu ayarlar. Son 1 aydır telefon kulakığıyla takılıyorum, detay sesler hariç sesi bunla bile kasabiliyorum.
370878

Arctis Chat ve Arctis Game diye iki seçeneği var gene. Ses Karıştırıcısından > Arctis Game’i genel ses profili şeklinde ayarlayın. > Arctis Chat’ide iletişim için sabit profil olarak ayarlayın.

Birde yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibide profili Game/Performans şeklinde ayarladığınız zaman artık oyun için hazır olacaktır. (7+1’ide aktif etmeyi unutmayın tabi ki)

+1.5 senedir Arctis 5 kullanıcısı olarak şu tavsiyeyide vereyim;
Ben biraz koca kafalı olduğum için kafa bandını çıkartarak kullanmaya devam ediyorum. Eğer kulaklığın sanada baskı yaptığını düşünüyorsan kafa bandını çıkarmanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı