SteelSeries Arctis 5 ve SteelSeries Rival 3 nasıl?

Baran murat

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2020
Mesajlar
708
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ekipman alacağım SteelSeries Arctis 5 ile mouse olarak da SteelSeries Rival 3 düşünüyorum nasıl olur sizce?
Monitör olarak da ViewSonic XG2405 düşünüyorum?
 
Merhaba, ekipman alacağım SteelSeries Arctis 5 ile mouse olarak da SteelSeries Rival 3 düşünüyorum nasıl olur sizce?
Monitör olarak da ViewSonic XG2405 düşünüyorum?
arctis 5 kullanıyorum fiyatı fazla biraz ama kesinlikle alırsanız pişman olmazsınız. arctis 5 de chatmix olayı var araştırırsanız bilgi bulabilirsiniz. ayrıca arctis 3 için steelseries engine desteği yok yani ince ayar, noise supression veya sidetone açamazsınız. arada 300 tl lik bir fiyat farkı var ondan dolayı 5 öneririm hatta paranız varsa 7. ama kablodan kulak yastığından kafa bandına kadar her şey değişebilir olduğundan uzun zaman kullanabilirsiniz.
 
Her iki ürün de kaliteli. Elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz zaten. Bir kırılma bozulma durumu zor olur. Arctis 1 kullanıyorum şuan, birkaç ayar yaptım ve aşırı iyi oldu. Alın bence.
 
Arctis 5 kullanıyorum fiyatı fazla biraz ama kesinlikle alırsanız pişman olmazsınız. Arctis 5 de chatmix olayı var araştırırsanız bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca Arctis 3 için SteelSeries Engine desteği yok yani ince ayar, noise supression veya sidetone açamazsınız. Arada 300 TL'lik bir fiyat farkı var ondan dolayı 5 öneririm hatta paranız varsa 7. ama kablodan kulak yastığından kafa bandına kadar her şey değişebilir olduğundan uzun zaman kullanabilirsiniz.

Her iki ürün de kaliteli. Elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz zaten. Bir kırılma bozulma durumu zor olur. Arctis 1 kullanıyorum şu an, birkaç ayar yaptım ve aşırı iyi oldu. Alın bence.

Bayağı geçmiş aradan iki ürünüde aldım teşekkürler.
 

Geri
Yukarı