SteelSeries Arctis 7 ses kapansa da duyuluyor

Kulaklığı açma kapama tuşundan kapattığımda bir sorun olmuyor. Ama kulaklık üstündeki ses açma kapama kısmından sesi tamamen kıstığımda ses az da olsa geliyor. Aslında bu bir sorunda sayılmaz ama merak ettiğim şey. Acaba tamamen açtığımda gelen ses maxsimum sesi olmayabilir mi? Açma kapama tuşunda bir sıkıntı olabilir mi? Fiziksel olarak kapattığımda sesin gelmesi tam açtığımda gereginden fazla ses gelmesini işaret eder ama aklımda deli sorular var. Garantiye vermem gerekirmi sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis serisi kulaklıklarda genel olarak var bu sanırım. Arkadaşımda 5, bende 3 var. Sesi en kısığa getirmeme rağmen ses tam olarak kapanmıyor. Az da olsa hala ses duyulabiliyor.
 
Arctis 3 kullanıyorum ben de yaşıyorum aynısını. Çok problem oluşturmuyor benim için tabi. Ama bilerek yapılmış bir şey mi yoksa bir sorun mu orasını bilemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı