SteelSeries Arctis 9X PC bağlantısı ile boğuk ses

Velican

Megapat
Daha fazla  
Kulaklığı aldım içerisinde dongle yani alici olmadigini bilmiyordum. Neyse dedim sorun yok Bluetooth ile kullanirim PC'de kullanacaktim taktim programi kurdum falan berbat bir ses kalitesi ve bogukluk oluyor, programini sildim düz baglantiyla devam ettim ses normallesti, sonrasinda oyun(Valorant-CS) girdim ses inanilmaz boğuk kötü geliyor, sonra fark ettim mikrofonu iptal edince ses düzeliyor fakat mikrofonu kullanmak zorundayim yani iletisim için birçok video izledim 4 saattir ugrasiyorum olmadi. Son olarak Xbox kablosuz bagdastiricisini yani dongle siparisi verdim eger onunla da olmazsa stabil bir kalite yakalayamazsam iade etmek zorundayim ve kutu açıldı falan diye almak istemeyecek satıcı. Eger bu konuda daha önceden bir deneyiminiz var ise bilgilendirseniz sevinirim teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden aldınız? Bu kadar pahali bir kulakligin Bluetooth baglantisi icerisinde mikrofon actiginda sesi bozmasi hiç dogal degil.

Nereden aldınız? Bu kadar pahali bir kulakligin Bluetooth baglantisi icerisinde mikrofon actiginda sesi bozmasi hiç dogal degil.
@NightUmut

Kulaklığı aldım içerisinde dongle yani alici olmadigini bilmiyordum. Neyse dedim sorun yok Bluetooth ile kullanirim PC'de kullanacaktim taktim programi kurdum falan berbat bir ses kalitesi ve bogukluk oluyor, programini sildim düz baglantiyla devam ettim ses normallesti, sonrasinda oyun(Valorant-CS) girdim ses inanilmaz boğuk kötü geliyor, sonra fark ettim mikrofonu iptal edince ses düzeliyor fakat mikrofonu kullanmak zorundayim yani iletisim için birçok video izledim 4 saattir ugrasiyorum olmadi. Son olarak Xbox kablosuz bagdastiricisini yani dongle siparisi verdim eger onunla da olmazsa stabil bir kalite yakalayamazsam iade etmek zorundayim ve kutu açıldı falan diye almak istemeyecek satıcı. Eger bu konuda daha önceden bir deneyiminiz var ise bilgilendirseniz sevinirim teşekkürler arkadaşlar.
Güncelleme: arkadaşlar selam xbox kablosuz bağdaştırıcı aldım ve şuanda o boğukluk gitti ama çok saçma bir olay, kulaklığı tavsiye etmiyorum steelseries E güvenerek bukadar para harcadım fakat markaya göre berbat bir kalite aldığım site iade kabul etmediği için edemiyorum.
Karşılaştırdığım ürün bundan önce James Donkey 720 kablolu kulaklığı kullanıyordum 5 yıldır ve sorunsuz çalışan bir kulaklıktı artık yoğun kullanım sonucu kulak yastıkları yıpranmıştı fakat bu bile sorun değildi mikrafon bağlantısı tahminimce içerden koptuğu için yeni bir kulaklık almak zorunda kaldım, bulabilseydim tekrardan james donkey 720 alacaktım. Neyse bulamadım ve oyun dünyasının en iyisi dedikleri steelseries in üst modellerinden birini alıp madur oldum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı