SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık boğuk ses veriyor

HAN97

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ürünü bugün aldım ancak sesler inanılmaz kötü. Sanki düğün hopörleri gibi ses veriyor orijinal ses ayarı var mı yoksa orijinali bu mu bulamadım programı da epey kurcaladm ama stüdyo tarzı ses veriyor bunu düzeltebilir miyim yoksa kulaklık gerçekten bu kadar kötü ses kalitesine mi sahip? Sesler uzaktan veya dışarıdan geliyor gibi kısaca.
Jak anakarta takılı ön girişleri deniyemedm bozuk olduğu için.

hocam yanlış bilmiyor isem o model sıkıntılı keşke almasaydınız ürünü iade etme şansınız varken bence edin diğer forumlardada önerilmeyen bir model

hocam yanlış bilmiyor isem o model sıkıntılı keşke almasaydınız ürünü iade etme şansınız varken bence edin diğer forumlardada önerilmeyen bir model
hocam ses yankılı geliyor kulaklığın kendisi mi böyle yoksa ayarı mı var bunu öğrensem ona göre iade edicem çünkü hoşuma gitti kulaklık ama böyle bi ses beklemiyordum.

hocam ses yankılı geliyor kulaklığın kendisi mi böyle yoksa ayarı mı var bunu öğrensem ona göre iade edicem çünkü hoşuma gitti kulaklık ama böyle bi ses beklemiyordum.
Evet çok hoş duruyor ama dediğim gibi sıkıntılı sana kötüsü gelmiş olabilir ama muadil bir modele bakmanı şiddetle öneririm

Yeni konular

Geri
Yukarı