SteelSeries Arctis nova 1 mute arızası kronik mi?

NPhastasI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. MediaMarkt üzerinden SteelSeries Arctis nova 1 ürününü sipariş ettim. Ürün geldi akşamında mute tuşunun çalışmadığını fark ettim o sebeple iade talebi oluşturdum, vakit kazanmak amacıyla 2. ürünü sipariş verdim bu sabah ürün elime ulaştı. Fakat bunda da aynı şekilde mute tuşu arızalı çıktı. Böyle bir durumla karşılaşan veya bu sorunu yaşayan var mı? Yaşanan sıkıntı üründe kronik mi yoksa şanssızlığımdan 2 sefer bana mı denk geldi?

Müşteri hizmetleri belki bir ihtimal olarak teknik servisle iletişime geçmemi söyledi, pek ihtimal vermesem de durumu anlatıp program vs indirmem mi lazım acaba dedim, mekanik tuş olduğu için böyle bir şeye gerek olmadığını, firma tarafından da böyle bir kronik arıza bilgisi gelmediğini bildirdiler. Bu ürünü de iadeye göndereceğim fakat 3. kez aynı ürünü mü alsam farklı ürün mü o konuda da kararsızım. Ürün performans olarak gayet güzel, mikrofondan sesiniz başlarda biraz cızırtılı ve robotik seslerle karışarak gidebiliyor. Sonar üzerinden düzenleme yapıp gayet iyi hale getirebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese.

Kronik gibi bir şey çünkü yazılım desteği tam olmadığı için SteelSeries GG uygulamasına mute tuşunu saymıyor sende mikrofonu o uygulamadan kullandığın için mute tuşu diye bir şey yok ona göre ama headset microphone u seçersen olduğunu görürsün ama ggnin ses kalitesi daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı