U Umutz57 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:59 #1 SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Aqua Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Aqua Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Çoğunlukla FPS oyunlar oynuyorum ses kasma ve mikrofon önemli benim için hangisi daha iyidir? Sizce bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Aqua Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Aqua Gaming Kulaklık - Mobil Uygulama ile Kontrol - 40 Saat Pil Ömrü PS5, PS4, PC, Switch, Mobil Uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Çoğunlukla FPS oyunlar oynuyorum ses kasma ve mikrofon önemli benim için hangisi daha iyidir? Sizce bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 23:02 #2 SteelSeries alın bence. Biraz daha çıkabilirseniz Nova 5 bile alınabilir.
U Umutz57 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:05 #3 xoceanx dedi: SteelSeries alın bence. Biraz daha çıkabilirseniz Nova 5 bile alınabilir. Genişletmek için tıkla... Nova 5 bende düşündüm fakat fiyat var ki var bayağı arada. Aklımda hep Nova 3X vardı Black Friday bekledim almak için fiyatı hiç umduğum gibi düşmedi.
xoceanx dedi: SteelSeries alın bence. Biraz daha çıkabilirseniz Nova 5 bile alınabilir. Genişletmek için tıkla... Nova 5 bende düşündüm fakat fiyat var ki var bayağı arada. Aklımda hep Nova 3X vardı Black Friday bekledim almak için fiyatı hiç umduğum gibi düşmedi.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 576 Dün 23:07 #4 Umutz57 dedi: Nova 5 bende düşündüm fakat fiyat var ki var bayağı arada. Aklımda hep Nova 3X vardı Black Friday bekledim almak için fiyatı hiç umduğum gibi düşmedi. Genişletmek için tıkla... 3X ile 3P arasında bir fark yok zaten yazılım farkı var sadece SteelSeries GG yazılımını desteklemiyor 3P.
Umutz57 dedi: Nova 5 bende düşündüm fakat fiyat var ki var bayağı arada. Aklımda hep Nova 3X vardı Black Friday bekledim almak için fiyatı hiç umduğum gibi düşmedi. Genişletmek için tıkla... 3X ile 3P arasında bir fark yok zaten yazılım farkı var sadece SteelSeries GG yazılımını desteklemiyor 3P.