SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

berkankaya67

Centipat
Daha fazla  
Kullanan veya tavsiye eden var mı? Bir de satan çok site var, nereden alabilirim, önerisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak memnunum, yaklaşık 1 yıldır severek kullanıyorum, muhtemelen kulaklığından yazılımından kaynaklı olacak ki, 1-2 ay önce PC'yi açtığımda kulaklıktan ses gelmiyordu, 1 hafta sonra gelen güncellemeyle çözüldü. Onun dışında hiçbir sorun yaşamadım. Pelta'yı da birader kullanıyor, çok memnun. Konfor olarak Nova'dan daha iyi ama ben son ses seviyesini beğenmedim. Nova ile CS2'de ses seviyem 40 civarı, Pelta'da 80'lere alıyorum yine de sanki az geliyor.

Zaten ikisi de aynı bütçede ürünler değil mi sürekli fiyatları değişiyor.

Kullanan veya tavsiye eden var mı? Bir de satan çok site var, nereden alabilirim, önerisi olan var mıdır?

Alınır kullanıyorum ve çok memnunum. Gayet hafif ve rahat.

Zaten ikisi de aynı bütçede ürünler değil mi sürekli fiyatları değişiyor.

Alınır kullanıyorum ve çok memnunum. Gayet hafif ve rahat.
Hocam günlük kullanım için nasıl müzik performansı vs. Bir de dışarı da takınca çok sırıtıyor mu? Ben hem oyun hemde günlük kullanım için alcam kaba duruyor mu dışardan bakınca. Sesi dışarı veriyormu? söylersen sevinirim.

Hocam günlük kullanım için nasıl müzik performansı vs. bir de dışarı da takınca çok sırıtıyor mu? Ben hem oyun hem de günlük kullanım için alacağım kaba duruyor mu dışarıdan bakınca. Sesi dışarı veriyor mu? Söylersen sevinirim.

Kumaş pedlere sahip olduğu için dışarı ses verip alıyor. Hiç kaba bir kulaklık değil ve hafifliğinin yanında rahat da. Müzik performansı ayarlarını yaparsan gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı