SteelSeries Arctis Nova 5 vs Arctis Nova 7X

PatatesEnes

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7840HS/RTX 4060(mobile)/16 GB DDR5 RAM/ 512 GB m2 ssd
Arctis Nova 7X ile Nova 7'nin özelliklerinin aynı olduğunu varsayarak konuşuyorum. İnternet üzerinde bu iki kulaklık arasında mikrofon ve batarya farkı olduğunu okudum. Bunlar dışında bir farkları var mı? Şu anda Nova 7X'in Nova 5'ten 800TL daha düşük satış fiyatı var. Ses kalitesinde bariz bir fark yoksa Nova 5 çok daha avantajlı duruyor ama bir sorunu vs. var mı bilmiyorum.

Ucuz olan Nova 5*.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis Nova 7X ve 7 hakkında pek bir bilgim yok ama şu an Nova 5 kullanıyorum bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Arctis Nova 7X ve 7 hakkında pek bir bilgim yok ama şu an Nova 5 kullanıyorum bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Hocam ses seviyesi ve dışarıdaki sesi kesmesinden memnun musunuz? Bir de kullandıysanız önceki kulaklıklarınızla ses kalitesini karşılaştırısanız sevinirim.

Ses seviyesini bassını tizz ini hepsini SteelSeries GG'den ayarlanabilir. Kendi zevkine göre ayarlayabiliyorsun. Ses yalıtımı kumaş ped olmasından dolayı biraz zayıf ama yeterli seviyede. Önceki kulaklığım dandik bir Rampage ürünüydü. Karşılaştırmak doğru olmaz.

Ses seviyesini bassını tizz ini hepsini SteelSeries GG'den ayarlanabilir. Kendi zevkine göre ayarlayabiliyorsun. Ses yalıtımı kumaş ped olmasından dolayı biraz zayıf ama yeterli seviyede. Önceki kulaklığım dandik bir Rampage ürünüydü. Karşılaştırmak doğru olmaz.
hocam şimdi redditte dip gürültü sorunu olduğunu söyleyenleri gördüm, sizi rahatsız edecek düzeyde bir dip gürültü var mı?

Yok ben hiç dip ses sorunu yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı