Ben Nova 5 aldım. Kulaklık aşırı iyi.
şarj konusunda yorumlarım şöyle; her akşam düzenli kullanıyorum. Cumartesi pazar full kullanıyorum. Pazartesi kulaklığın şarjı %79 idi. Cumartesi gecesi şarj anca 24 civarına inmişti. Özetle 1 hafta şarja takmadan rahat kullanabiliyorum. Tabii hafta içi çalışıyorum, bütün gün aktif kullanmadığım için böyle...
ses seviyesine gelecek olursak, çok yüksek. Yani kulaklığı çıkarıp önüme koyuyorum hoparlörmüş gibi sesleri duyabiliyorum. Zaten telefon uygulamasında bile ses seviyesini azaltıcı bir seçenekle geliyor. O halde bile çok yüksek. Bu konuda hiç şikayetim yok.
Müzik dizi film oyun genel olarak ses kalitesindende memnunum gayet güzel...
oyunlarda ses kasma konusuna gelecek olursak, ben daha önce hiç pahalı ses kasabileceğim bir kulaklık kullanmadım. O yüzden objektif bir değerlendirme yapamam ama şöyle diyeyim hayatım boyunca ilk defa ses kasma işini başardım. Ben CT'de beklerken, düşman koşturuyordu. Arkadaşlarım shorta gitti diyordu, ben b gittiğini söyleyebiliyordum. Adamların ayak sesini çok net alıyorum.
kulaklığın rahatlığına gelecek olursak, 1 haftadır hiç şikayetim yoktu. Ancak dün gece 6 saatlik bir kullanım sonrası kulaklarımda hafif baskı hissetmeye başladım, pad kısmını biraz oynatma gereksinimi hissettim. Bunun dışında kulaklık aşırı hafif aşırı rahat hissettiriyor. Fiziksel parça kalitesi olarak da premium bir hissi var, ben beyaz renk aldım. Gayet sade hoş ve 1 haftada hiç kir falan da yapmadı.
mikrofon konusunda ise, sadece şunu söyleyeyim arkadaşım yeni cihaz aldığımı mikrofon sayesinde fark etti. Daha yeni Samsung A35 almıştım eski telefonda değil, arkadaşımla kulaklık üzerinden konuşurken sesin çok iyi geliyor ne yaptın falan demişti. Telefonun kendi mikrofonundan çok daha kaliteli olduğunu söylemişti. 2 gün önce gidip oda aynı kulaklığı aldı.
2.4 ve Bluetooth geçişi var, bu özelliğe bayıldım. Bilgisayara bu dongle aparat ile bağlanıyorum telefon içinde Bluetooth'u bağladım. Tek 1 düpme basarak, 2 mod arasında geçiş yapıyoruz ve bu geçişte hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Tak diye cihazlar arasında hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz. Mükemmel bir özellik bence...
Görselleride böyle bırakayım, kulaklık çubuğu içine sokulup gizlenebiliyor. Böyle sürekli sokacak yer arama derdiniz yok... Bu da çok güzel bir özellik bence.
Eki Görüntüle 2425253