SteelSeries Arctis Nova 7 alınır mı?

İsimsiz_X10

Decapat
İnternette epey YouTube mağaza sayfalarının yorumlarında ve forumlarda edindiğim bilgilerden dolayı kafam epey karıştı. Açıkçası özellikleri çok cazip geliyor PC de Type-C ile kullanırken telefona da bağlı kalması çok iyi. Onun dışında Type-C'yi hem PC de hem de telefonda takıp kullanabilmek de güzel. Arkadaşlarımla PUBG Mobile giriyorum onun dışında PC de keyfine ses kasmam gerekecek oyunlara giriyorum ama az, genellikle hikayeli oyunlarda takılıyorum.

Mikrofon için şu anda ayrıca mikrofon almayı düşünüyorum o yüzden mikrofonu umursamıyorum. Şimdi ki kulaklığım "rush rhx72 Hem'ın USB fiziksel 7.1 Surround oyuncu kulaklığı" bunu deneyimlemek için almıştım titreşim motoru olması vesaire oldukça hoşuma gitti ama uzun kullanımlarda ağır gelmesi sıkması ve ayrıca kablosuz bir kulaklığa da geçmek istediğim için yeni bir kulaklık arayışındayım ve bu kulaklığı gördüm.

Özelliklerini beğendim fakat bir kısım sesin az olması uygulama ayarlarıyla uğraşmak zahmetli böyle şöyle diye yorumluyor bir kısım ise kulaklık hakkında oldukça iyi yorumluyor ("hocam ben anlamadım") bu yüzden kulaklık konusunda kafam çok karıştı. Bir de ses kartı muhabbeti var benim ana kartım MSI Pro Z790'a Wi-Fi ses kartı konusunda sıkıntım olmadığını düşünüyorum. Sizce bu kulaklık alınır mı? Veya başka tavsiyeniz var mı? Bütçem 6.000 civarında ama biraz aşabilirim bu kulaklıkta yaptığım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı