SteelSeries fare için smd MOSFET nereden bulunur?

FeedBack54

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
130
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimdeki SteelSeries faremde aet78 adlı MOSFET kısa devre ama yaptığım araştırmalarda eş değer ya da aynısı bulamadım. Nasıl bulabilirim? Linkle yardımcı olusanız sevinirim. Teşekkürler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Yeni Teknik Sembol hocamın cevapladığı bir konu vardı. Onu inceleyebilirsiniz.
Merhaba. M3056M 602 49E ve M3054M 601 55E 'in datasheetlerini az önce inceledim, drain-source, gate-source voltajları ayni, her ikisi de N Channel tipte, ancak toplam güç tüketimleri, sürekli drain akımı oranları arasında farklar var, ancak muadil olarak kullanırken transistörlerin çalışabileceği üst volt ve çalışacakları transistörlerin emitter-kollektör kollektör akımı (MOSFET'lerde drain source akımı) (amper değeri) ayni olduğunda diğer detaylar o kadar önemli değildir. Örneğin tüplü bir TV'nin yatay saptırma katında anahtarlama elemanı olan güç transistörü yerine akım/volt değerleri ayni güç sarfiyatı (total power dissipation) biraz fazla olan güç transistörünü bu TV'nin yatay çıkış katına monte edip çalıştırırken biraz fazla olan güç sarfiyatı (watt'ı) dışında herhangi bir fark olmadan sıkıntısız çalıştırmıştım, Arçelik 51 ekran tüplü TV'yi.

MOSFET Karşılıklarını bulmak için alt linkteki "MOSFET equivalent" kısmından (kutucuğundan) yazarak bir aratma yaparak varsa bu karşılıklarına bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı