Steelseries garantisine nasıl ulaşılabilir?

Maxtoric

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Steelseries Prime+ faremin altındaki ekranın HOME SCREEN'i devamlı "FROM ENGINE" kısmında kalıyor. Steelseries fareyi ülkeye gönderemediğini ve aldığım yerle görüşmemi söyledi. Despec ilgileniyor fakat adamlar Hakan Fidan cosplay yapiyor sanırım. Garanti ile ilgili hiç bir bilgi alamıyorum. Ne yapabilirim? Logitech taa yurt dışından ürün getiriyor insanlara ama bizim Steelseries göndermiyor ve stok olmadığını bildiği halde garantiye yollamamı istiyor.

Hocam satın aldığınız yerle iletişime geçtiniz mi bahsettikleri gibi?
Trendyol. Fakat kendisi de garanti için despece göndereceğini söylüyor ancak bu fare yazılımsal sorundan dolayı tamir edilemeyeceği için değişime gitmesi lazım. Ülkede Prime stokları tükendiği için öylece kala kaldım. İade etsem 700 TL iade edilecek ve başka fare alamayacağım.

Despec bilgisayara gönder, sorunu bir kağıda yaz kargola. Rival 3'ü tıklama sorunundan ötürü sıfırla değişmişlerdi. Stok sorunu varsa sıkıntı ama.

Despec bilgisayara gönder, sorunu bir kağıda yaz kargola. Rival 3'ü tıklama sorunundan ötürü sıfırla değişmişlerdi. Stok sorunu varsa sıkıntı ama.
Hocam satış yapılan mağazaların stoklarıyla garanti servisi stokları farklıdır. Bilemezsiniz yani ürünün ellerinde olup olmadığını.
Normalde uğraşırdım fakat elimde yedek bir fare yok. F/P aldığım farenin altı gıcırdıyor coil whine var ekranı kendi kendine sıfırlanıyor fare takılıp duruyor. Bir daha SteelSeries kullanacağımı da sanmıyorum açıkçası. For Glory 👍

Yeni konular

Geri
Yukarı