Çözüm SteelSeries GG sonar ayarları sonrası gelen hata

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bayrampaşalı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi SteelSeries GG - Sonar ayarlarınızı yaptıktan sonra çıkış cihazlarınızda sorun yaşıyorsanız, sürekli varsayılan cihazı değiştirmekle uğraşmaktan bıktıysanız size sorunun çözümünü anlatıyorum. Söylediklerimi adım adım dikkatli ve doğru şekilde uygularsanız %100 çözüme kavuşursunuz.

konuyu hiç uzaklarda aramayın gelin burada anlattığım gibi yapın ve hiçbir problemin kalmayacağını kendi gözlerinizle görün :)

Öncelikle sorunun en büyük kaynağını ne olduğunu lafı hiç uzatmadan söyleyeyim; 58.0.0 sürümünden sonra gelen tüm sürümlerde bu problem yaşanıyor. O yüzden 58.0.0 sürümünden sonra sürüm almasını engelleyeceksiniz.

İndirme Linki. Buradan indirebilirsiniz.

Onuda şu şekilde yapacaksınız; C:\program Files\SteelSeries\GG dizinindeki "SteelSeriesGGUpdateService.exe" ve "SteelSeriesGGUpdateServiceProxy.exe"yi kaldırın. Veya bir başka yöntem ise SteelSeries yazılımına internet erişimini engelleyin. ama internet erişimini engellemeyi bilmeyenler varsa hiç uğraşmasın iki tane dosyayı kaldırmanız sizin için yeterli olacaktır. Bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. (başlatmadan önce SteelSeries GG programını açın ve sol alttan ayarlara gelerek en altta bulunan hakkında (about)'a gelin en üstte gg version başlığı altında en son sürüm yazar. Oranın kaç olduğunu unutmayın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra sürüm aynı ise eğer gözünüz aydın. Bu sorundan tamamen kurtulmuş oldunuz. 58.0.0 sürümünde yaptığınız ayarlar işinizi görüyorsa sonsuza dek güncelleme almanıza gerek yok. Böyle devam edin. Uygulama size sürekli güncelleme olduğunu hatırlatacaktır. Belki hatırlatmaz bile. Görmemezlikten gelin. Bırakın biraz da o kudursun :)

Sorununuzu çözmenize yardımcı olduysam bir hayır duanızı alırım :) umarım probleminiz çözülür. Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleme:
blobid2.png

Güncellemeyi engellemek yerine, devreye girmesini istemediğiniz cihazları ayarlar>sonar>backup device switch'den "Excluded Devices'a atabilirsiniz. Burada Excluded Devices kısmındakiler, otomatik olarak devreye girmez.

Eki Görüntüle 2406534
Güncellemeyi engellemek yerine, devreye girmesini istemediğiniz cihazları ayarlar>sonar>backup device switch'den "Excluded Devices'a atabilirsiniz. Burada Excluded Devices kısmındakiler, otomatik olarak devreye girmez.
Paylaşımın için teşekkürler fakat üzgünüm malesef işe yaramıyor. Tecrübeyle sabit :) Emin olabilirsin.

Gereksiz yere uğraşmanın anlamı yok. Backup Device Switch özelliği ile hangi cihazın hangi kanalda çalışacağını ayarlayabiliyorsunuz.
Asla işe yaramıyor. Bundan emin olabilirsin. Tecrübeyle sabit..

Asla işe yaramıyor. Bundan emin olabilirsin. Tecrübeyle sabit..
Çift monitör+Nova 7 Wireless kullanıyorum ve gayet de işe yarıyor. Oyun seslerim kulaklık kapalı olduğunda ana monitörümde, medya seslerim ise yan monitörümde çalıyor. Kulaklık açıksa hepsi otomatik kulaklığa geçiyor.

Çift monitör+Nova 7 Wireless kullanıyorum ve gayet de işe yarıyor. Oyun seslerim kulaklık kapalı olduğunda ana monitörümde, medya seslerim ise yan monitörümde çalıyor. Kulaklık açıksa hepsi otomatik kulaklığa geçiyor.
O halde süper. Ben bu şekilde çözmüştüm.. Elimizden geldiğince insanlara yardımcı olabilmek adına açtım konuyu. Bende işe yaramamıştı sende yaramış demek. İnşallah sorunsuz devam edersin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyperx kullanmadığım için bir kıyaslama yapamam fakat malzeme kalitesi olarak Nova 7 vasat. Güncel fiyatını bilmiyorum ama arttığını varsayarak diyebilirim ki değmez. Nova Pro da elimde mevcut. Malzeme kalitesi premium ama o da mevcut fiyatına değer mi emin değilim. Dahili DAC işe yarıyor ama hani sizin için çok mu gerekli bilemem. Bütçeye bağlı bir durum. @Bayrampaşalı
Açıkcası bütçe çok sorun değil de Nova Pro'nun hem malzeme kalitesi hemde performans (fps oyunlarında ses kasma, müzik dinlerken veya film izlerken ki sesin tatmin edişi) vs.. daha çok bular hakkında bilgiler öğrenmeye çalışıyorum Nova Pro hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı