Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 22 Ocak 2023 #1 SteelSeries'ten Nitro alınıyor mu bedava? Veya şu an Discord Nitro alsam yeni bit hesaptan Game Pass verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
SteelSeries'ten Nitro alınıyor mu bedava? Veya şu an Discord Nitro alsam yeni bit hesaptan Game Pass verir mi?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 22 Ocak 2023 #2 Rob dedi: SteelSeries'ten Nitro alınıyor mu bedava? Veya şu an Discord Nitro alsam yeni bit hesaptan Game Pass verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Rob dedi: SteelSeries'ten Nitro alınıyor mu bedava? Veya şu an Discord Nitro alsam yeni bit hesaptan Game Pass verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 22 Ocak 2023 #4 ErDweaq dedi: 5 Ocakta bitti. Genişletmek için tıkla... Peki gamepass olayı bitti mi yeni hesap açsam?
ErDweaq dedi: 5 Ocakta bitti. Genişletmek için tıkla... Peki gamepass olayı bitti mi yeni hesap açsam?
ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 22 Ocak 2023 #5 Rob dedi: Peki Game Pass olayı bitti mi yeni hesap açsam? Genişletmek için tıkla... Game Pass'ı, Steel series nitro verdikten sonra yani Discord hediye olarak veriyordu o yüzden alamazsın.
Rob dedi: Peki Game Pass olayı bitti mi yeni hesap açsam? Genişletmek için tıkla... Game Pass'ı, Steel series nitro verdikten sonra yani Discord hediye olarak veriyordu o yüzden alamazsın.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 22 Ocak 2023 #6 ErDweaq dedi: Game Pass'ı, Steel series nitro verdikten sonra yani Discord hediye olarak veriyordu o yüzden alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben normal parayla nitro alsam yeni bir hesaptan gamepass gelir mi?
ErDweaq dedi: Game Pass'ı, Steel series nitro verdikten sonra yani Discord hediye olarak veriyordu o yüzden alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi ben normal parayla nitro alsam yeni bir hesaptan gamepass gelir mi?
EmirhanST Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 Rob dedi: Hocam şimdi ben normal parayla nitro alsam yeni bir hesaptan gamepass gelir mi? Genişletmek için tıkla... gelmez, biraz erken oldu
Rob dedi: Hocam şimdi ben normal parayla nitro alsam yeni bir hesaptan gamepass gelir mi? Genişletmek için tıkla... gelmez, biraz erken oldu
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 4 Temmuz 2024 #8 EmirhanST dedi: gelmez, biraz erken oldu Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz .
EmirhanST dedi: gelmez, biraz erken oldu Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz .