kenzai Megapat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer Trondheim 18 Temmuz 2024 #1 Selamlar, SteelSeries bir kulaklık önerisi istiyorum bütçemi belirttim başka bir kulaklık istemiyorum çünkü tüm ekipmanlarım SteelSeries ve bozulmasını istemem. Hikayeli oyunlar oynarım ve sık müzik dinlerim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Selamlar, SteelSeries bir kulaklık önerisi istiyorum bütçemi belirttim başka bir kulaklık istemiyorum çünkü tüm ekipmanlarım SteelSeries ve bozulmasını istemem. Hikayeli oyunlar oynarım ve sık müzik dinlerim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
7 791374 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 429 Çözümler 1 19 Temmuz 2024 #2 SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bende almayı düşünüyorum. Güzel ürün. Mediamarkta deneme fırsatım oldu,oldukça rahat ve hafif
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bende almayı düşünüyorum. Güzel ürün. Mediamarkta deneme fırsatım oldu,oldukça rahat ve hafif
Tonyukuk3 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Bu markanın kulaklıklarından uzak durun. Türkiyeye destek vermiyor herhangi bir parçasını almak isterseniz türkiyeye gönderim yapmıyorlar.
Bu markanın kulaklıklarından uzak durun. Türkiyeye destek vermiyor herhangi bir parçasını almak isterseniz türkiyeye gönderim yapmıyorlar.