SteelSeries pişmanlıktır!

Tam bu esnada 2-3 gündür, Apex 7 ghost edition ve apex pro klavyeleri arasında gidip gelen ben :D :D :D
Arada kalmak bile saçmalık. Normal Red Switchli beyaz klavye ile switch hassasiyeti ayarlanabilen bir klavyeyi karşılaştırıyorsunuz 😑.

SteelSeries zaten iyi bir marka değil. Saçma sapan ürünler çıkarıyor, fiyat koyuyor. Aerox 5 ve 9 tamamen rezalet. Apex Pro hariç alınabilecek ürünleri yok.
 
Arada kalmak bile saçmalık. Normal Red Switchli beyaz klavye ile switch hassasiyeti ayarlanabilen bir klavyeyi karşılaştırıyorsunuz 😑.

SteelSeries zaten iyi bir marka değil. Saçma sapan ürünler çıkarıyor, fiyat koyuyor. Aerox 5 ve 9 tamamen rezalet. Apex Pro hariç alınabilecek ürünleri yok.
Açıkçası ghost edition muhabbeti olmasından dolayı ürün çok hoşuma gitmişti. Apex Pro daha iyi gözüküyor zaten ama işte o görüntünün şıklığı beni ikilemde bırakmıştı çünkü prof oyuncu ya da fps oyunları oynayan biri değilim. Omni Switch teknolojisini pek kullanacağımı sanmam ama geldiğinde göreceğiz :)
 
Ben 1.5 aydır Rival 3 kullanıyorum ve çok memnunum sizin bahsettiğiniz ürünleri kullanmadım. Bir de Logitech G213 klavyesi var onda da çok menunum açıkçası ben
 
Kulaklık klavye ve mouse olarak her zaman logitech tercih etmişimdir ve 1 kere bile hayal kırıklığına uğramadım. 1 yıldır G203 Prodigy ve G502 Hero kullanıyorum sadece biraz fazla kir tutuyor onun dışında hiç bir sıkıntısı yok. Bunların yanında bir de 4. yılını doldurmuş olan bir G432 kulaklığım var hala ilk günkü gibi kullanıyorum
 
5 senedir Rival 110 kullanıyorum, BİM'den 140 liraya almıştım 2017 yılında. 5 senedir bana mısın demedi takır takır çalışıyor hâlâ. Her markanın bir tane takoz, sağlam modeli olur misal İphone 6S, Galaxy S3 Mini vs. Rival 110 de öyle benim için. Kız arkadaşım hediye Rival 3 aldı 2-3 hafta kadar sonra buluştuğumuzda verecek bakalım onunla neler deneyimleyeceğim.
 
3 ay önce Artics 3 kulaklık aldım verdiğim paraya göre kalite sunmadı. Bütün ayarları çeşitli yerlerden izleyip denememe rağmen mikrofon kalitesi çok kötü ve arkadan cızırtı geliyor.

Rival 650 aldım 1300 liraya, 1 ay geçti reconnect hatası veriyor. Kırmızı ışık yanıyor şarj olmuyor kablosuz bağlayınca kesiliyor şu an da kırmızı ışık yandığı için kablosuza bağladığım da hiç tepki vermiyor. Sol tıkın da sıkıntı var yan skatezlerinde de erime var.

Sizlere kesinlikle ve kesinlikle SteelSeries tavsiye etmiyorum. İyi bir SteelSeries istiyorsanız 3000 Bin lirayı gözden çıkarmanız gerek. Klavyesi de var. Şu ana kadar tek memnun olduğum parçası mouse pad.

SteelSeries piyasaya göre pahalı fiyatları olup ürünlerin de size ekstrem bir katkısı olmayan şişirilmiş bir markadır!
Katılıyorum zamanında 300 TL ye arctis 1 aldım ses kalitesi hem müzik de hem oyun da hem filmde her şey de kötü ve yetersiz. Mikrofonu da 50 60 TL ye aldığım snopy mikrofon vardı bir ara onunla aynı hatta snopy daha iyi. Kısacası kullandığım kadarıyla arctis 1 i tercih etmem. Arctis 3 ü henüz deneyimlemedim fakat 1 den çok farklı olacağını düşünmüyorum. Bunlar benim düşüncelerim katılmayan cevap yazabilir.
Şuanki fiyatına hayatta alınmaz bu arada onu da söyleyeyim dedim.
 
Katılıyorum zamanında 300 TL'ye Arctis 1 aldım ses kalitesi hem müzik de hem oyun da hem filmde her şey de kötü ve yetersiz. Mikrofonu da 50 60 TL'ye aldığım Snopy mikrofon vardı bir ara onunla aynı hatta Snopy daha iyi. Kısacası kullandığım kadarıyla Arctis 1'i tercih etmem. Arctis 3'ü henüz deneyimlemedim fakat 1'den çok farklı olacağını düşünmüyorum. Bunlar benim düşüncelerim katılmayan cevap yazabilir.
Şu anki fiyatına hayatta alınmaz bu arada onu da söyleyeyim dedim.

Aynen öyle hocam. Şans işi falan değil. SteelSeries parasını hak etmiyor.
 

Geri
Yukarı