SteelSeries Prime Gaming Mouse alınır mı?

Popstexe12

Decapat
Daha fazla  
İnternette biraz araştırdım SteelSeries Prime Gaming Faresini öneriyorlar. El ölçüsü uzunluğu 15cm olan ele büyük gelir mi onu merak ediyorum. Minisi de var olmazsa cevabınıza göre ona bakacağım. Kronik sorunu vs. varsa yazabilirsiniz. Bütçem 500-1000TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette biraz araştırdım SteelSeries Prime Gaming faresini öneriyorlar. El ölçüsü uzunluğu 15cm olan ele büyük gelir mi onu merak ediyorum. Minisi de var olmazsa cevabınıza göre ona bakacağım. Kronik sorunu vs. varsa yazabilirsiniz. Bütçem 500-1000TL arası.

SteelSeries geneli cok iyi zaten.

İnternette biraz araştırdım SteelSeries Prime Gaming faresini öneriyorlar. El ölçüsü uzunluğu 15cm olan ele büyük gelir mi onu merak ediyorum. Minisi de var olmazsa cevabınıza göre ona bakacağım. Kronik sorunu vs. varsa yazabilirsiniz. Bütçem 500-1000TL arası.

Çok fiyat performans alınır kesnilikle.

Bende var memnunum bir sorun yaşamadım.

Kendim kullanıyorum alınır diyebilirim. Ama hayvan gibi kullanmaya çok müsait değil DPI tuşunun tırnağı kırıldığı için biraz sallanıyor. Ama mouse kullanmaya engel değil gayet F/P da şu anda ürünün sıfırı bulunuyor mu ki?

Kendim kullanıyorum alınır diyebilirim. Ama hayvan gibi kullanmaya çok müsait değil DPI tuşunun tırnağı kırıldığı için biraz sallanıyor. Ama mouse kullanmaya engel değil gayet F/P da şu anda ürünün sıfırı bulunuyor mu ki?
Trendyol'da sıfır halini buldum kaliteli duruyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı