Bu sorunlar düz Rival'da vardı. Ben Rival 300'de bu sorunları yaşayan duymadım.Rival 300'ün kronik sensör problemi var. Ani hareketlerde anlık donmalar yapıyor. Uzun kullanımda da malzeme kalitesinin kötülüğü kendini ortaya çıkarıyor.
Rival 300'de de var.Bu sorunlar düz Rival'da vardı. Ben Rival 300'de bu sorunları yaşayan duymadım.
Ayrıca G402'den çok daha iyi sensöre sahip.
Buna itiraz eden yok. Mouse tercih ederken tek dikkat edilmesi gereken sensör olmadığını da biliyorsundur herhalde. Sorunlu sensör almaktansa daha düşük sensörlü bir model tercih etmeyi yeğlerim şahsen.Ayrıca G402'den çok daha iyi sensöre sahip.
Saygı duyarım, ama dinleyeceğim bir öneri değil. Çünkü herhangi bir yanlış yönlendirme yok. Olanı söylüyoruz.Mouse konusunda bir şeyler bilmediğiniz aşikar, rica ediyorum bu bilginizi yeni fare alan insalara yol gösterirken kullanmayın.
Sen niye buna bu kadar takıldın ki? G402, Rival 300'den iyi bir model mi dedi biri? Sensör sorunları olduğunu, kronik problemleri olduğunu söyledim. Teknoloji şans işidir. Alıp da sorun yaşamayan kullanıcılar yok demiyorum. Ama bu yüzdeye bakacaksak kronik sorun olduğu aşikar. Kabul edin veya etmeyin.Rival 300, Logitech G402'den çok daha kaliteli bir faredir. Ben zaten şu forumdaki Logitech hastalığını anlayamadım gitti. Hayır, başka forumda olduğumu bilsem Logitech para mı veriyor diyeceğim, o raddeye geldi artık.
Arkadaş FPS oyunu oynamıyorum demiş. Sizin önerdiğiniz oyuncu FPS oyuncusu ve önerileri bu yönde. Bence sen örnek aldıklarına dikkat et.Ben fare almadan önce her zaman bu arkadaştan tavsiye alırım. Size de tavsiye ederim. Kendisi iyi bir FPS oyuncusudur. Belki size yol gösterebilir.
Tarih öncesi anakartlarda Steelseries ürünlerinin sorun çıkardığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Farenin üzerindeki LED'ler yüzünden sensöre yeterli akım gitmiyor. Tek renge alındığı an çözülen basit bir durum. Tabii ki çok ufak bir yüzde ile görülüyor bu sorun.Konudaki kişilerin sistemlerine laf etmişsin. O sistemlerle başka modeller kullanırken sorun yaşamayıp da Rival 300 kullanırken sorun yaşamaları normal mi acaba? Bence tesadüf değil.
Bildiğiniz karalama yapıyorsunuz şu an. Ben bu fareyi birçok arkadaşıma önerdim, tek bir tanesinden sensör sorunu duymadım.
Teknoloji şans işidir. Alıp da sorun yaşamayan kullanıcılar yok demiyorum
Belgelerinizi inceledim ve şöyle bir soru sormak istiyorum fikrinizi almak açısından. Ben high sense bir oyuncuyum yüksek CPI değerlerinde oynuyorum ama fareyi 1 cm çekince 180 derece dönecek kadar da yüksek değerlerde değil. Bu linklerdeki kullanan arkadaşlar genel olarak CS oyuncularının yaptığı gibi düşük CPI'da kolu attırırcasına oynuyor. Diyelim aldığım Rival 300'de böyle bir sorun var ama ben ani dönüşler yapmadığım için oyunlarda böyle bir sıkıntısı olduğunu anlayabilir miyim?Rival 300'de de var.
Steelseries Rival 300 Kesinti Sorunu
SS Rival 300 Takılma Sorunu
HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike
http://www.overclock.net/forum/375-mice/1596153-sensor-rival-300-problem.html
Bunlar da belgeler.
Buna itiraz eden yok. Mouse tercih ederken tek dikkat edilmesi gereken sensör olmadığını da biliyorsundur herhalde. Sorunlu sensör almaktansa daha düşük sensörlü bir model tercih etmeyi yeğlerim şahsen.