M Maizel Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #1 Elim orta boyut bir el ve genelde FPS oyunları oynuyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı?
Elim orta boyut bir el ve genelde FPS oyunları oynuyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.000 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ekim 2020 #2 Rival 600 önerebilirim. Eskidi ama gerçekten çok güzel bir mouse. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Edit: 599 lira olmuş. Birkaç ay önce 459TL'ye vardı.
Rival 600 önerebilirim. Eskidi ama gerçekten çok güzel bir mouse. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Edit: 599 lira olmuş. Birkaç ay önce 459TL'ye vardı.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 29 Ekim 2020 #3 Maizel dedi: Elim orta boyut bir el ve genelde FPS oyunları oynuyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
Maizel dedi: Elim orta boyut bir el ve genelde FPS oyunları oynuyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip,claw,palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
M Maizel Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #4 Teknocuk dedi: Rival 600 önerebilirim. Eskidi ama gerçekten çok güzel bir mouse. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Edit: 599 lira olmuş. Birkaç ay önce 459TL'ye vardı. Genişletmek için tıkla... Onu inceleniştim. Yan kauçuklarının yapışkanları eriyor diye duydum. AirJET dedi: Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... O terimleri pek bilmiyorum ama elimi düz koyuyorum uzunlamasına.
Teknocuk dedi: Rival 600 önerebilirim. Eskidi ama gerçekten çok güzel bir mouse. 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Edit: 599 lira olmuş. Birkaç ay önce 459TL'ye vardı. Genişletmek için tıkla... Onu inceleniştim. Yan kauçuklarının yapışkanları eriyor diye duydum. AirJET dedi: Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... O terimleri pek bilmiyorum ama elimi düz koyuyorum uzunlamasına.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.000 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ekim 2020 #5 Maizel dedi: Onu inceleniştim. Yan kauçuklarının yapışkanları eriyor diye duydum. O terimleri pek bilmiyorum ama elimi düz koyuyorum uzunlamasına. Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir erime durumu olmadı. Ben çoğu zaman ıslak mendil ile siliyorum ve fareye temiz elle dokunmaya dikkat ediyorum. Belki ondandır.
Maizel dedi: Onu inceleniştim. Yan kauçuklarının yapışkanları eriyor diye duydum. O terimleri pek bilmiyorum ama elimi düz koyuyorum uzunlamasına. Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir erime durumu olmadı. Ben çoğu zaman ıslak mendil ile siliyorum ve fareye temiz elle dokunmaya dikkat ediyorum. Belki ondandır.
Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #6 Sanki 710 ve 600 biraz ağırdı. Oynayış tipinizi bilmem ama düşük DPİ'da falan sorun yaşayabilirsiniz.
Sanki 710 ve 600 biraz ağırdı. Oynayış tipinizi bilmem ama düşük DPİ'da falan sorun yaşayabilirsiniz.
M Maizel Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #7 AirJET dedi: Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Uzunluk orta parmağımdan 18 19 cm gibi en 10 11 cm gibi. Kutup dedi: Sanki 710 ve 600 biraz ağırdı. Oynayış tipinizi bilmem ama düşük DPI'da falan sorun yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önceki kullandığım mouse da ağır bir mouse idi yaklaşık 100 gr hafif mouse bilmiyorum düşünebilirim bir öneriniz var mı?
AirJET dedi: Elinin eni ve boyu nedir ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Uzunluk orta parmağımdan 18 19 cm gibi en 10 11 cm gibi. Kutup dedi: Sanki 710 ve 600 biraz ağırdı. Oynayış tipinizi bilmem ama düşük DPI'da falan sorun yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önceki kullandığım mouse da ağır bir mouse idi yaklaşık 100 gr hafif mouse bilmiyorum düşünebilirim bir öneriniz var mı?
Kutup Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #8 Maizel dedi: Uzunluk orta parmağımdan 18 19 cm gibi en 10 11 cm gibi. Önceki kullandığım mouse da ağır bir mouse idi yaklaşık 100 gr hafif mouse bilmiyorum düşünebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Rival 3,300s ve 310 önerebilirim.
Maizel dedi: Uzunluk orta parmağımdan 18 19 cm gibi en 10 11 cm gibi. Önceki kullandığım mouse da ağır bir mouse idi yaklaşık 100 gr hafif mouse bilmiyorum düşünebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Rival 3,300s ve 310 önerebilirim.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 29 Ekim 2020 #9 Maizel dedi: Uzunluk orta parmağımdan 18 19 cm gibi en 10 11 cm gibi. Önceki kullandığım mouse da ağır bir mouse idi yaklaşık 100 gr hafif mouse bilmiyorum düşünebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Maizel dedi: Uzunluk orta parmağımdan 18 19 cm gibi en 10 11 cm gibi. Önceki kullandığım mouse da ağır bir mouse idi yaklaşık 100 gr hafif mouse bilmiyorum düşünebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Glorious Model D Gaming Mouse Mat - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com