Steelseries Siberia 150 bağlantı sorunu

Emreer93

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün Steelseries Siberia 150 kulaklığını almış bulunmaktayım sıkıntı şu ki kulaklıktan aniden sesin gidip hoparlörden gelmesi ve aradan 2-3sn içinde tekrar kulaklığa gelmesi ve tekrarlanması ses aygıtlarından baktım kulaklık gidip geliyor. Yani sanırım USB'den algılamıyor 1 ton usb port var hepsine taktım hepsinde de aynı sonuç acaba kulaklıkta mı sorun var yoksa yazılımsal bir şey mi eksik bilgisayarda? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum. Ben de SteelSeries 150 kullanıyorum. O olayı ben de Skype'da yaşıyordum. Bir anda mikrofonunuza erişilemiyor veya hoparlörünüze erişilemiyor diye hatalar vermeye başladı. Ben şöyle çözdüm;

Hatanın sebebi, kulaklık içindeki ses kartı ile bilgisayarın içerisindeki ses kartının çakışması. Pc'ndeki ses kartını ve mikrofonunu devre dışı bırakarak SteelSeries 150'ninkini aktif et ve öyle kullanmaya başla çünkü başka bir çözüm daha bulunamadı.

Ayrıca driver'ını da kurarak SteelSeries ekipmanların özelliklerine erişip, ayar çekebilirsin :)

E3YvyD.png

Ses kartı ayarı;

E3Yv2n.png

qEY7yD.png

Umarım işe yarar.

Merhaba dostum. Ben de SteelSeries 150 kullanıyorum. O olayı ben de Skype'da yaşıyordum. Bir anda mikrofonunuza erişilemiyor veya hoparlörünüze erişilemiyor diye hatalar vermeye başladı. Ben şöyle çözdüm;

Hatanın sebebi, kulaklık içindeki ses kartı ile bilgisayarın içerisindeki ses kartının çakışması. Pc'ndeki ses kartını ve mikrofonunu devre dışı bırakarak SteelSeries 150'ninkini aktif et ve öyle kullanmaya başla çünkü başka bir çözüm daha bulunamadı.

Ayrıca driver'ını da kurarak SteelSeries ekipmanların özelliklerine erişip, ayar çekebilirsin :)

E3YvyD.png

Ses kartı ayarı;

E3Yv2n.png

qEY7yD.png

Umarım işe yarar.

hocam kusura bakmayın ceza yedim herhalde soru işaretini boluk koymadan koyduğum için benim yazdıklarımı takip ediyorlar sorunla ilgileniceklerine her neyse konuya gelelim realtek audio sildim düzeldi fakat gene uzun süreden sonra aynı sıkıntıyı yaşıyorum paketledim göndericem değişim için bilseydim iade için yapardım ama bakalım paramızla rezil olcaz gibi

Türkiye'de SteelSeries'in servisleri fazla sayıda olmadığı için genelde ilgilenmiyorlar yani bu da demek oluyor ki, "kullanıcı hatası" bile aramadan ürünü iade alıyorlar. Ben koskoca ASUS'da bu olayı yaşadım. Strix 2.0 kulaklık kullanıyordum, mikrofonundan az ses geliyordu ben de servise yolladım adamlar bakmadılar bile direk para iadesi için beni Vatan Computer'e yönlendirdiler. :) Merak etmeyin, paranızla rezil olmazsınız.

ürünü değişim için için gönderdim kingston hyper x cloud aldım onun yerine bugün elime ulaşıcak bakalım , ondada bi sıkıntı yaşamam inşallah
Türkiye'de SteelSeries'in servisleri fazla sayıda olmadığı için genelde ilgilenmiyorlar yani bu da demek oluyor ki, "kullanıcı hatası" bile aramadan ürünü iade alıyorlar. Ben koskoca ASUS'da bu olayı yaşadım. Strix 2.0 kulaklık kullanıyordum, mikrofonundan az ses geliyordu ben de servise yolladım adamlar bakmadılar bile direk para iadesi için beni Vatan Computer'e yönlendirdiler. :) Merak etmeyin, paranızla rezil olmazsınız.

Bende aldım ama programında var yükle diyorum yüklüyo sonra da cihaz bulunamadı diyo bütün portlarda denedim olmuyo ama dierğ laptopumda algılıyo

E3YvyD.png

Ses kartı ayarı;

E3Yv2n.png

qEY7yD.png

Umarım işe yarar.

ALLAH RAZI OLSUN

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı