Steelseries Siberia Elite Kulaklık 400 TL

Burak Güngör

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ,
Yurtdışından aldığım kulaklığımı satıyorum.Üründe hiç bir sorun yoktur.Ürünün ses kalitesine denecek söz yok bence çok harika istanbul içindeyseniz sizde deneyebilirsiniz almadan önce kulaklığın sağ ve sol tarafındaki yuvarlak aparatları çevirerek sesi kısıp yükseltip ve mikrofonu açıp kapatabilirsiniz.Youtube da detaylı inceleme videoları vardır.Kozmetik olarak 10/10 alır.Tüm aparatları mevcuttur.Piyasa fiyatı ortalama 800 TL'dir.Kutusu garantisi yoktur.Ürün sıfırdır.Bir kaç gündür ben kullanıyorum.İstanbul içi elden alabilirsiniz veya alıcı ödemeli olarak ertesi gün kargolayabilirim.
İletişim : 534 321 15 44

#Güncel.

#Güncel....

#Güncel...

#Güncel.........

#Güncel.......

Guncel.......

#Güncel..........

Hala satış devam ediyormu cevaplarsanız sevinirim iyi günler

Ne yazıkki bugun gameekstra mağazasından kulaklığı aldım mikrofonu haricinde bi sıkıntı yok

Mikrofonda ne gibi bir sıkıntı var çünkü ben kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok mikrofununun arkadaşlarım felan sesimi çok net alıyorlar

Skype la ilgili donanımsal sorunu var öyle diyorlar ses karşıya kısık gidior yada sessiz konuşursanız iyi gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…