B Burak Güngör Hectopat Katılım 17 Temmuz 2013 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #11 bLanks dedi: Skype la ilgili donanımsal sorunu var öyle diyorlar ses karşıya kısık gidior yada sessiz konuşursanız iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu zamana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım şuan kulaklığı kullanmaktayım.Bence değiştirtin veya bi garantisine gönderin
bLanks dedi: Skype la ilgili donanımsal sorunu var öyle diyorlar ses karşıya kısık gidior yada sessiz konuşursanız iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu zamana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım şuan kulaklığı kullanmaktayım.Bence değiştirtin veya bi garantisine gönderin
bLanks Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #12 Bende kullanıyorum fakat dediğim şu mikrofondaki ses normal ama skype da konuşurken ses sorunu var sordum sürümle ilgili sorunmuş onun dışında sorun yok fazla terletmesi cabası tabi ama aldık yapcak bişi yok
Bende kullanıyorum fakat dediğim şu mikrofondaki ses normal ama skype da konuşurken ses sorunu var sordum sürümle ilgili sorunmuş onun dışında sorun yok fazla terletmesi cabası tabi ama aldık yapcak bişi yok