SteelSeries Ürünü Servise Gönderme

cearee

Hectopat
Katılım
1 Mart 2018
Mesajlar
223
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 4-5 ay önce N11'den Adeks'in mağazasından SteelSeries Rival 310 almıştım. Mouseun sağ tıkı basmıyor ve bazen ise sol tık bazen tutukluluk yapıyor. Mouseu nereye, hangi kargoyla garantiye gönderebilirim?
(Garanti belgesinde Sensei 310'un belgesi vardı. Adeks'e sorduğumda sıkıntı olmaz demişlerdi) Bir de ek olarak garanti belgesinin üstünde Despec yazıyordu ama Despec'in adresini bulamadım. Despec'e mi göndermeliyim yoksa Despec'in ortak çalıştığı firmalara mı göndermeliyim? Belgenin üstünde Despec yazdığı için kafam karıştı. Hiçbir ürünü garantiye vermediğim için bilmiyorum.
 
Alınan yere gönderilir, onlar da Despec'e gönderir.
Adeks ile iletişime geçin, detayları anlatırlar.
 
Adeks'in desteğine yazdım da Yurtiçi kargo ile Teklos'a gönderin dediler. Ama garanti belgesinin üstünde Despec yazıyor kafamı karıştıran da o. Bişey olur mu? Bide Başka kargo ile göndersek olmaz mı ?
 
Bütün ekipmanlarımı hemen hemen farklı mağazalardan almışımdır fakat satış sonrası adeks kadar kötü muamele gösteren bir firma daha görmedim.
 
Adeks'in desteğine yazdım da Yurtiçi kargo ile Teklos'a gönderin dediler. Ama garanti belgesinin üstünde Despec yazıyor kafamı karıştıran da o. Bişey olur mu? Bide Başka kargo ile göndersek olmaz mı ?

Garanti kısmına Teklos bakıyor. Despec ile aynı şirket grubu, Despec üst firması galiba. Gerçekten Adeks kadar kötü muamele gösteren bir firma yok. Gerçi Teklos'ta öyle :) Ama kendin Teklos'a gönderirsen daha iyi olur. Bir kağıda da garanti kısmındaki sensei sorununu yazarsan sıkıntı olmaz.

Başka bir firmayla gönderirsen kargo ücreti ödemek zorunda kalırsın. Yurtiçi kargo anlaşmalı oldukları için ücretsiz alıyorlar.
 
Ekostok bilgisayar diye bir mağaza var oradan ürün almayın kesinlikle almayın. SteelSeries Artics 5 Kulaklığım bozuldu garantiye onların vasıtasıyla göndermem gerekiyormuş Ekostok bilgisayara gönderdim adamlar ellerinden gelen tüm pisliği yaptılar 2 ay oldu ürüne değişim çıktı. Kur farkından dolayı çok masraflı olduğu için yeni kulaklığı gönderemezler miş. 1200 TL olmuş kulaklık bana aldığım parayı 600 TL iade edeceklermiş. 50 kere telefon açtım ilgisizliği bir kenara bırak yüzüme telefon kapatıyorlar böyle bir satıcı görmedim hayatımda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı