SteelSeries yeni mouse padleri çıktı

bursa_teksas_16

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Üretim Mühendisi
SteelSeries'in 2 adet yeni tip mouse padleri satışa sunulacak.
Klasse'nin popüler olduğu bu dönemde mousepadlerin babası ipleri tekrardan eline alacak gibi duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Klasse 500TL ile popüler, 45 Euro ile değil.

Performans serisi çıkalı aylar oluyor hocam. İtopya'da da satılıyorlardı. Fare boyutlu olanları 1800TL ve Full boyutları da 2200TL civarındaydı. Tercih edilebilir QCK alışkını biriysen ama aynı fiyata ESP Tiger - Wraith SOA Pro ve Wraith Ace tarzı ürünler de varken eski popülaritesini yakalaması zor şu anda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 buçuk ay olmuş çıkalı ürünler. Balanced modeli Eski QCK'nın geliştirilmiş hali. Diğer ikisi daha yeni yüzeyler. Ekstra Speed ve Control seçenekleri mevcut.

QCK serisinden hem L hem de M olanı aldım. Masaya yapışmıyor, aşırı toz çekiyor ve Steel Series yazısı min 1 ay sonra sökülmeye başlıyor. Umarım yeni seride düzeltmişlerdir.

Klasse 500TL ile popüler, 45 Euro ile değil.

Klasse de mantıklı değil artık bana kalırsa. 600TL Klasse'ye vereceğim yere 800TL Wraith deskmat daha mantıklı eğer illa 90x40 istiyorsanız.

QCK serisinden hem L hem de M olanı aldım. Masaya yapışmıyor, aşırı toz çekiyor ve Steel Series yazısı min 1 ay sonra sökülmeye başlıyor. Umarım yeni seride düzeltmişlerdir.
Bunlar Poron yapı en üst ürünlerde kullanılanlar öyle bir sorun olmaz açıkcası.

Klasse de mantıklı değil artık bana kalırsa. 600TL Klasse'ye vereceğim yere 800TL Wraith deskmat daha mantıklı eğer illa 90x40 istiyorsanız.
Katılıyorum, 300 civarı iken iyiydi ancak bu fiyatlara alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…