Steelseries'in Yeni Oyuncu Fareleri

376784

Görüldüğü gibi 5 farklı model halinde gelecek.

Zero 4/4x : $49.99-59.99
Zero 6/6x : $69.99-79.99
Zero 9 Kablosuz : $149.99

Zero 4 ve Zero 6 modelleri sadece sağ el kullanıcıları için olacak iken, bunların X versiyonları sol el kullanımına da uygun olacak yani simetrik bir yapıya sahip olacaklar.

Zero 6 serisinin Zero 4 serisinden tek farkı OLED ekran gibi gözüküyor.

Tüm fareler aynı sensörle geliyor, bu sensör Rival 600'de bulunan 12000 CPI TrueMove3+ sensörünün daha da geliştirilmiş versiyonu olan 18000CPI TrueMove Pro. Modeller arasındaki temel fark: OLED ekran, kablosuz özellik gibi duruyor.

Ürünlerin sadece tekerlek kısmında RGB ışıklandırma bulunacak.

Temel olarak Zero 9 Kablosuz modelini, Logitech G Pro Wireless'a rakip olarak çıkartıyor gibi gözüküyor Steelseries. Farenin yanında Arctis Pro Wireless'da olduğu gibi ikinci bir batarya ve şarj cihazı ile gelecek, bu şekilde bir bataryanız şarjda iken diğeri ile oynayabileceksiniz. Kablolu kullanımı destekleyip desteklemediği belli değil.

376789

Firmalar daha hafif ve ergonomik fare yapma yarışına girmişken Steelseries'ten OLED ekran içeren bir fare daha görmek garip. Zero 9 Kablosuz modelinin açıklamasında hafif olduğu yazılmış ama hem batarya hem OLED ekran içeren bir mouse ne kadar hafif olabilir merak ediyorum doğrusu. Logitech G Pro Wireless 80g civarıyken Steelseries Zero 9 Wireless 130g gelirse pek rekabete girebileceğini sanmıyorum.

Görüntülerin kalitesizliği için de kusuruma bakmayın.

Şimdi bi' Glorious Model O gelirken bunlara bakılır mı? 😂 Bir Rival 600 aldık burnumuzdan getirdi bir daha aman aman.
Bende de benzer sorunlar olacağını ön gördüğüm için kullanmayı bıraktım :D RGB aydınlatmanın orta tekerle sınırlı olacak olması beni biraz üzdü ve Steelseries mouse konusunda beni tekrar kazanması çok zor bir durumda. Denemediğim markalara veya eziklediğimiz Çin işi markaların çok daha dayanıklı olması verdiğin parayla kalitenin doğru orantılı olup olmadığını sorgulama sebebim.

Vallahi 120g olması yüzünden ilk turdan eleniyor bende. ☺ Lityum pilli G305 kullanıyorum şu an 90g kendisi çok memnunum. Çıkınca Model O alacağım, 69g kendisi.
Ben mouse'ı ağır kullanıyorum :) İçindeki ağırlıkları da takıyorum. Wireless tavsiye etmiyorum hiçbir zaman hiçbir oyuncu ürünü için.

Ben mouse'ı ağır kullanıyorum :) İçindeki ağırlıkları da takıyorum. Wireless tavsiye etmiyorum hiçbir zaman hiçbir oyuncu ürünü için.
Kablosuzlarla kabloluların artık hiçbir farkı yok. Çoğu profesyonel oyuncu bile kablosuz mouse kullanıyor artık. Elimden gelse G Pro Wireless da alırdım ama bir mouse'a $150 verecek kadar da çıldırdım mı bilmiyorum. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı