Stellaris, EU4 ve HOI4 Oyunlarında "0xc000007b" Hatası

Klewidalf

Hectopat
Daha fazla  
Stellaris, EU4, HOI4 oyunlarında 0xc000007b hatası alıyorum. Recep Baltaş'ın rehberine göz attım, kendisi DWI uzantılı hata raporunu upload etmemizi istemiş.

Stellaris üzerindeki raporu
  • Oyunların üçü de 2010 Redisti kullanıyor. (Stellaris 2010 ve 2015)
  • Oyunlar orijinaldir, Steam üzerinden açtığımda oyunun Redist'lerini ilk defa başlatılıyormuş gibi yüklüyor ve ardından hiçbir şey olmuyor. Hedef dosyasında exe'den girdiğimde 0xc000007b hatası veriyor.
  • Microsoft Visual C++ 2010 kurulumunda bir sorunum var galiba hata oradan kaynaklanıyor. Vcredist'in diğer sürümlerinin hepsinde x64 ve x86'lıklardan ikisi de yüklü. Fakat 2010'da sadece x64 yüklü, x86 yüklemeye çalıştığımda alttaki hatayı alıyorum.

hataraporu.png

Ek olarak eksik DLL'leri tespit edip doğru olanları ile değiştirmeyi denedim, fakat System32 ve SysWOW64'e atarken izin istiyor. Bütün izinleri ayarlamama rağmen atmayı başaramadım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Bu sorun bende de oluyordu bazı oyunlarda. .Net Framework hatası bunlar ama ben gerçekten çözemedim ve bıraktım. Format attığımda düzelmişti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı