Çözüldü Stereo karışımı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

etol4040

Hectopat
Bilgisayar sesini kaydetmek için stereo karışımını açmaya çalıştım, ama olmuyor. Açık, sürücüler de güncel, ama bir ses çaldığımda kaydetmiyor. Neden olabilir?

Çözüm
Windows'u OEM bir anahtar ile etkinleştirmenizi öneririm:
Sorun o değil, monitörün hoparlörü çalışmasını engelliyor, normal bir hoparlör almam gerekiyormuş.
Bilgisayar sesini kaydetmek için stereo karışımını açmaya çalıştım, ama olmuyor. Açık, sürücüler de güncel, ama bir ses çaldığımda kaydetmiyor. Neden olabilir?
Windows'un içerisindeki Ses Kaydedici ile kaydedin.

Windows 10 kullanıyorsanız Ayarlar > Sistem > Ses > Uygulama birim ve cihaz tercihlerinden üstteki
Giriş sekmesini Stereo Karışımı olarak değiştirin. Sonra Ses Kaydedici'ye gidin ve sesinizi kaydedin.

Son düzenleme:
Ses ayarlarında bir şekilde Stereo Karışımı'nı bulmanız lazım.
Windows etkin olmadığı için değişmiyor ama orada Stereo Karışımı yazıyor.

Ses ayarlarında bir şekilde Stereo Karışımı'nı bulmanız lazım.
Ses ayarlarından hoparlöre alınca çalışmaya başladı, ama bu sefer ses çalmıyor.
1690539252812.png

Stereo Mix'ten kayıttan yürütme cihazını ses çıkış cihazım olarak ayarladım. Ses seviyesi bir tık düşüyor ama çözüm olmazsa böyle kullanırım.

Böyle kullanınca Stereo Mix yankılı oluyor.

Son düzenleme:
Windows etkin olmadığı için değişmiyor ama orada Stereo Karışımı yazıyor.

Sorun o değil, monitörün hoparlörü çalışmasını engelliyor, normal bir hoparlör almam gerekiyormuş.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı