Sorun o değil, monitörün hoparlörü çalışmasını engelliyor, normal bir hoparlör almam gerekiyormuş.Windows'u OEM bir anahtar ile etkinleştirmenizi öneririm:
![]()
Windows 10 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Windows'un içerisindeki Ses Kaydedici ile kaydedin.Bilgisayar sesini kaydetmek için stereo karışımını açmaya çalıştım, ama olmuyor. Açık, sürücüler de güncel, ama bir ses çaldığımda kaydetmiyor. Neden olabilir?
Windows 10 kullanıyorsanız Ayarlar > Sistem > Ses > Uygulama birim ve cihaz tercihlerinden üsttekiBilgisayar sesini kaydetmek için stereo karışımını açmaya çalıştım, ama olmuyor. Açık, sürücüler de güncel, ama bir ses çaldığımda kaydetmiyor. Neden olabilir?
11 kullanıyorum.Windows 10 kullanıyorsanız
Ses ayarlarında bir şekilde Stereo Karışımı'nı bulmanız lazım.11 kullanıyorum.
Windows etkin olmadığı için değişmiyor ama orada Stereo Karışımı yazıyor.Ses ayarlarında bir şekilde Stereo Karışımı'nı bulmanız lazım.
Ses ayarlarından hoparlöre alınca çalışmaya başladı, ama bu sefer ses çalmıyor.Ses ayarlarında bir şekilde Stereo Karışımı'nı bulmanız lazım.
Windows'u OEM bir anahtar ile etkinleştirmenizi öneririm:Windows etkin olmadığı için değişmiyor ama orada Stereo Karışımı yazıyor.
Sorun o değil, monitörün hoparlörü çalışmasını engelliyor, normal bir hoparlör almam gerekiyormuş.Windows'u OEM bir anahtar ile etkinleştirmenizi öneririm:
![]()
Windows 10 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.