Sticker'ı bile kalitesiz marka: Gamepower

Zamanında 200 TL'ye Gamepower Warlock Compact aldım, içinde Oetemu Blue Switch bulunuyor. Ben aldığım zaman aynı fiyat bandında bu klavyeye eş değer bir klavye yoktu, hatta ürünü kullanmayıp sadece markasından dolayı 2 güne bozulur gibi söylemlerde bulunanlar çok oldu.

Klavyeyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hala en ufak bir sorunu dahi yok. İşin komik olan tarafı, tamamen aynı tasarıma sahip, ışıklandırma modları bile tamamen aynı olan ve Oetemu Blue Switch kullanılmış Redragon klavyeler ise forumda bolca öneriliyor. Sanırım bu biraz önyargı veya Fanboyluk.
Sitesinde Outemu yazıyor evet ama Outemu değil. Outemu Blue Switchlerin 50 milyon tıklama ömrü var. Ne hikmetse Gamepower Warlock'ta 20 milyon. 🤔

Ha bu arada, klavyeler Swirtchten ibaret değildir. Redragon modelleri neden çok öneriliyor? Çünkü ve PCB'si ve lehim kalitesi fiyatına göre çok iyi. Rampage, Gamepower klavyeler de çoğunlukla lehimleri kırıldığı için bozuluyor.

@284223 bir düzeltme yapayım, Gamepower'ın sitesinde Warlock için 50 milyon yazmışlar. Ama Warlock'un ne kadar sorunlu bir klavye olduğu ortada, kimse bunu inkar etmesin. Bu da PCB ve lehim kalitesinin çöp olduğunun kanıtı.
 
İş görüyorsa ucuz ürünler iyi tamam ama siz de kullandığınız markalara bu kadar tapınmayın. Ben kullandığım Razer'ı bile gömdüm burada yeri geldiğinde. Para verip alıyorsunuz bu ürünleri memnunsanız "ben memnunum" deyin geçin. Bir bakıyorsun sağdan soldan fırlıyorlar "Apo abi iyi dedi, unlosd abi kendisi kullanıyor" falan. Al bu ürünü bedava veriyoruz övün sabahtan akşama deseler eyvallah ama para veriyorsanız bir zahmet memnun olun. Olmazsanız sıkıntı var demektir.
 
İyi bir şekilde eleştiriyle yaklaşan da olmuş dalga geçip eğlenen de. İnsanların bütçesi el verseydi zaten ta en baştan almamaya çalışırlardı diye düşünüyorum (ya da gerekli bilgiye sahip olsalardı). Gamepower bana göre hiç iyi bir marka değil, olmadı da.

Eleştirel yaklaşanların yanında bu bahaneyle eğlenen kişileri de görmek üzdü açıkçası.
İsimlerden anlaşılıyor aslında:
"Gamepower"
"Powerboost"

(Ekteki benim yorumum. Kullananlara saygım var.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı