Sticker'ı bile kalitesiz marka: Gamepower

Dostum bahsettiğin adamlar esporcu, yayıncı tanıttığı veya kullandığı klavyenin kötü olma ihtimali çok düşük ki bu adamlar bu konularda profesyonel.

Gerçekten bu adamların bu ürünlerle turnuvaya falan katıldığını veya gerçekte kullandıklarını mı düşünüyorsun? O işin reklam, sponsorluk kısmı. Afedersin ama profesyonel oyuncular sümüğünü atmaz bu ürünlere (144Hz monitörlere bile). Bak Monster'ın sponsor olduğu CS:GO takımlarına bakıyorsun hepsi SteelSeries, Razer, ROG Strix kullanıyor. Mousepadi dahi Monster kullanan yok aralarında. Biraz gerçekçi olalım. Sen beğenmişsin, satın almışsın, memnunsun bu çok güzel bir olay. Markası ne olursa olsun karşılığını almak iyidir. Benim de Razer Ornata klavyem 3-4 seneyi devirdi hala taş gibi ama Razer Lancehead mouse garanti biter bitmez elimde patladı. Teknoloji bazen şans işi olabiliyor.
 
Son düzenleme:
Dostum bahsettiğin adamlar esporcu, yayıncı tanıttığı veya kullandığı klavyenin kötü olma ihtimali çok düşük ki bu adamlar bu konularda profesyonel.
O konuya gelince dostum; başkalarının aklına değil kendi aklına güveneceksin. Araştıracaksın, inceleyeceksin, deneyeceksin. Başkalarının referanslarıyla hareket etmeye alışırsan ileride daha büyük bir konuda da faka basarsın. Gamepower iyi bir marka değil ve savunulacak bir yanı yok.
 
Son düzenleme:
Bilek desteği dediğin ya manyetik olur, ya da şu klavye monte edilenlerden. Bilek desteğinin derisi de 10TL'lik derilerden :d
Katılmıyorum buna, bence böyle bırakılması gayet iyi.

Derisi çok iyi değil ama bu mu yani demezsin, hoş bir hissiyatı var aslında.

İlk geldiğinde çok beğenmiştim bu ürünü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı