Rehber Stok AMD Soğutucusunu Boyamak

Herkese tekrardan teşekkürler. Boya vurmanın hava akışına çok fazla zarar vereceğini sanmıyorum. Zira aşağıdan gelen ısıyı yukarı doğru üflüyor nasılsa. Kasam serin. Belki yaprakları boyasam serinliğinden ödün vermeyecek, farkettirmeyecek. İşlemciyi zorlamadığınız sürece de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sevgilerr.
Bunu İntel fanına yapmayın ama AMD'ye yapın.
Edit:Çünkü yakışıyor.
İntel sistemi sırf o yüzden seçmedim desem... Stok fanının güzelliği için bile alınır AMD...

Hocam bu tip işlerde cahilim sorum şu:

Fan ve fanın bloğu olduğu bölge sonuçta ısınacak ve bence boyanın akma ihtimali var. Bu attığınız boya özel bir boya mı yoksa normal sprey boya iş görür mü?

Berbat olmuş. Sen ne ara sistem topladın?
Bunu Intel fanına yapmayın ama AMD'ye yapın.
Edit: Çünkü yakışıyor.

Kullanıcı adı ve yorum uyumu.

Estağfurullah. Linkinini verdiğim boyayı kullandım. Isıya dayanıklı bir boya. Defalarca bastıra bastıra bahsettim işlemcinin nasıl olduğunu, akarsa ne olacağını. Araba tamponlarında bile kullanıldığını söyledi. Kısa vadede bir sorun gözükmüyor. Tabi sürtünmeyle (vidalarken değdiğinde) atıyor boya. Olduğu yerde duruyor, bir sıkıntı yok. Sorun olacağını da sanmıyorum. Bir de ısınacak dediniz, işlemcinin kendisi 90 dereceyi görmeden kapatıyor.
Berbat olmuş. Sen ne ara sistem topladın?
Güzel mesajın için teşekkürler Yisuf'umm. Kasa bugün geldi ben de hemen montajını yaptım. 2 hafta içinde araştırdım aldım.

Bende Prism alıp bunu yapmak istiyorum.
İnşallah. Slevee kablo benim de aklımda var ama fiyatları çok pahalı. Bir dahaki aya alternatifi olabilecek bir şey deneyeceğim. Yine forumda paylaşırım. Tabi tutarsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…