Stoklar düzelince GTX1650s, 1660 ve 1660S kaç TL olur?

Hocam desenize benim hayaller düşüyor. Tahminimce en fazla 2400 falan çıkarırım ben. Öyle olursa hedi 1660 olsun.

Onunda aşağı kalır bir yanı olmaz üretimden kalktı falan diyorlar bir bakarsın hiç gelmez bile bende tam para denkleştirdim kart sıkıntısı başladı ocak ayının başında Palit 1660S 2400TL idi istersen 2000TL civarına 2. el 980 Ti alabilirsin performansları aynı 1660S ile ama en azından bir sistemin var ben leş bir laptop kullanıyorum.

Arkadaşlar, yaza stokların düzeliceğini umarak para biriktiriyorum. Sorun şu ki bu kartların piyasası kaç TL ydi? Direk fiyat aralığı vererek söylerseniz sevinirim. Hatırladığım GTX1650s 1700-2200 arasıydı. Bu şekilde sizce kaç TL aralığında olur? Çünkü biriktirebileceğimden fazla olursa hiç uğraşmayacağım başka istediğim şeylere yöneleceğim.
1660S 1900 2200 arasındaydı 1650S 1300 1600 arasıydı.

ETH 2.0 ı bekleyin. Madencilik bitecek. Bittiği zaman üst segment kartları yine zenginlere o fiyatlara satabilirler ama herkes 1650supere 3.5 tl vermeyecek. Mecburen fiyatları indirecekler.

İndirmediler diyelim. 2 el. ekran kartı çöplüğü olacak. Mining yapılmış kartlar çok ucuzlara satılacak. Fiyatlar düştüğü içinde diğer oyuncularda kartlarını ucuzdan satmaya başlayacaklar miningciler ile yarışmak için. Benim öngörüm bu.

Haziran ayında pandemi stresi azalır, mining biter ise bu dediklerim gerçekleşebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı