Stokta olmayan SteelSeries farenin değişimi

• Konuyu başlatan Livo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 708

Livo

Hectopat
Makaleler
2
25.11.2023 tarihinde indirimli bir şekilde SteelSeries mouse almıştım farede scroll jumping ve kablosunda temassızlık olduğu için garantiye yolladım. Sorunu onayladılar ama ürünün ellerinde bulunmadığını söylediler, para iadesi isteyip istemediğimi sordular ben de şu anki liste fiyatını mı aldığım fiyatı mı iade edeceklerini sordum ve aldığım fiyat üzerinden işlem yapacaklarını söylediler. Ben zamanında bu fareyi 350 liraya aldım bu parayı iade olarak alsam alabileceğim doğru düzgün bir ürün bile yok muadilini istesem ürünüm ile benzer özellikteki bir fareyi mi gönderirler 350 liralık bir fare mi gönderirler? Ne yapmalıyım?

25.11.2023 tarihinde indirimli bir şekilde SteelSeries mouse almıştım farede scroll jumping ve kablosunda temassızlık olduğu için garantiye yolladım. Sorunu onayladılar ama ürünün ellerinde bulunmadığını söylediler, para iadesi isteyip istemediğimi sordular ben de şu anki liste fiyatını mı aldığım fiyatı mı iade edeceklerini sordum ve aldığım fiyat üzerinden işlem yapacaklarını söylediler. Ben zamanında bu fareyi 350 liraya aldım bu parayı iade olarak alsam alabileceğim doğru düzgün bir ürün bile yok muadilini istesem ürünüm ile benzer özellikteki bir fareyi mi gönderirler 350 liralık bir fare mi gönderirler? Ne yapmalıyım?

4 seçimlik hakkınızdan muadili ya da daha üst bir modeli ile değişimini isteyin.

Muadili aynısı misli daha iyisi olarak geçmiyor mu?

Bilmiyorum hocam terimleri ama iyisini vermek zorundalar. "İmkan varsa satılanın ayıpsız misli ile değişim isteme" olarak geçiyor. Eğer "misli" daha iyisi demekse tabii.

Bilmiyorum hocam terimleri ama iyisini vermek zorundalar. "imkan varsa satılanın ayıpsız misli ile değişim isteme" olarak geçiyor. Eğer "misli" daha iyisi demekse tabii.

Faturamda bulunan tutar benim için hiçbir şey ifade etmiyor maalesef. Ürünün satın aldığım tarihten bu yana güncel fiyatı çokça yükselmiş, para iadesi yerine benzer veya daha iyi bir model ile değişimin yapılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Şeklinde yazdım bakalım nasıl sonuçlanacak.

Muadil isteseniz aynı seviyede ürün vermek zorundalar. Fiyata göre verilmiyor.

Talebinizle ilgili internet siparişin faturalarında muadil ürün sürecine gidilememekte. Mağazada ürünün aynısı da olmadığı için destek olunamamaktadır. 😃

Para iadesi almayacağımı belirttim zorla inkar ediyorlar koskoca MediaMarkt 1 tane fare bulup gönderemiyor şaka gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı