Stokta olmayan SteelSeries farenin değişimi

• Konuyu başlatan Livo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 709
Para iadesi yapmak istediler 400 lira için uğraşasım gelmedi daha fazla.

1.5 yıl önce aldığım Razer Blackwidow V3 klavyenin garantisinin bitmesine 6 ay kala HB garantiye yolladım. Sebebi ise klavyenin ses açma kapama tekerleğinin tozdan dolayı sapıtmasıydı. Satıcı HB değildi, başka bir firmaydı. Neyse, sanırsam firma kapanmış, HB de ürünü servise göndermedi. (En azından ben öyle düşünüyorum). O zamanın parasıyla 2000₺ ye almıştım klavyeyi. Bana 2000₺ kartıma iade, +1000₺ kupon teklif ettiler. Zaten şu an Apex Pro klavye kullanıyorum, dolar bazında baktığımda 10-15$ kira parası olarak düşündüm tamam dedim. 🤣 1000₺ kuponla da kahve aldım. Teşekkürler HB. Cansın. 😇

1.5 yıl önce aldığım Razer Blackwidow V3 klavyenin garantisinin bitmesine 6 ay kala HB garantiye yolladım. Sebebi ise klavyenin ses açma kapama tekerleğinin tozdan dolayı sapıtmasıydı. Satıcı HB değildi, başka bir firmaydı. Neyse, sanırsam firma kapanmış, HB de ürünü servise göndermedi. (En azından ben öyle düşünüyorum). O zamanın parasıyla 2000₺ ye almıştım klavyeyi. Bana 2000₺ kartıma iade, +1000₺ kupon teklif ettiler. Zaten şu an Apex Pro klavye kullanıyorum, dolar bazında baktığımda 10-15$ kira parası olarak düşündüm tamam dedim. 🤣 1000₺ kuponla da kahve aldım. Teşekkürler HB. Cansın. 😇
şu kadarcık şansım olsa yeterdi mesela

1.5 yıl önce aldığım Razer Blackwidow V3 klavyenin garantisinin bitmesine 6 ay kala HB garantiye yolladım. Sebebi ise klavyenin ses açma kapama tekerleğinin tozdan dolayı sapıtmasıydı. Satıcı HB değildi, başka bir firmaydı. Neyse, sanırsam firma kapanmış, HB de ürünü servise göndermedi. (en azından ben öyle düşünüyorum). O zamanın parasıyla 2000₺ ye almıştım klavyeyi. Bana 2000₺ kartıma iade, +1000₺ kupon teklif ettiler. Zaten şu an Apex Pro klavye kullanıyorum, dolar bazında baktığımda 10-15$ kira parası olarak düşündüm tamam dedim. 🤣 1000₺ kuponla da kahve aldım. Teşekkürler HB. Cansın. 😇

Her alanda geriliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı