Store üzerinden Dolby Access satın alınamıyor

xMRylmz

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Store üzerinden Dolby Access yükledim satın almak istiyorum fakat satın ala bastığımda hiçbir şey olmuyor. Üst üste bastığımda uygulamadan atıyor sorun ne olabilir? En güncel window 10 sürümüne sahibim.

Şu yöntemleri deneyiniz bir de:

Win + R tuşlarına basın. Bu çalıştır penceresini açacaktır ardından wsreset.exe yazın ve çalıştırın. Sonra tekrar satın alım yapmayı deneyiniz.

Eğer işe yaramazsa Microsoft Store içerisindeki bütün uygulamaları güncelleyin. Olmazsa Windows Update'yi güncelleyiniz. Eğer bunlar da olmazsa Windows ayarları içerisinde Güncelleştirme ve Güvenlik penceresini açtıktan sonra Microsoft Store uygulamalarıyla ilgili sorun giderme aracını çalıştırınız.

Şu yöntemleri deneyiniz bir de:

Win + R tuşlarına basın. Bu çalıştır penceresini açacaktır ardından wsreset.exe yazın ve çalıştırın. Sonra tekrar satın alım yapmayı deneyiniz.

Eğer işe yaramazsa Microsoft Store içerisindeki bütün uygulamaları güncelleyin. Olmazsa Windows Update'yi güncelleyiniz. Eğer bunlar da olmazsa Windows ayarları içerisinde Güncelleştirme ve Güvenlik penceresini açtıktan sonra Microsoft Store uygulamalarıyla ilgili sorun giderme aracını çalıştırınız.
Yazdıklarınızın hepsini denedim maalesef sorun devam ediyor hesap ile ilgili bir sorun olabilir diye yeni hesap bile açtım

Sorunumu net anlatmak gerekirse ben Store'den Dolby Access'i indirip programa giriyorum fakat açıldığında 42 TL yazan yere bastığımda bir şey dönüyor ve orada kalıyor herhangi bir şey açılmıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı